INFO PINKLADY

FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT 
PINK LADY BODY PERFECTION 

Pink Lady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak fungsi dan manfaat. Antaranya ialah :

💕 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
💕 Mengetat dan merapatkan Miss 'V' (faraj)
💕 Mengurangkan nafsu makan
💕 Menghilangkan 'mood swing'
💕 Meningkatkan libido wanita
💕 Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
💕 Meremajakan kulit
💕 Mengatasi masalah rambut gugur
💕 Atasi masalah senggugut yang teruk
💕 Kitaran haid kembali teratur
💕 Menstabilkan emosi
💕 Menggebukan & mencantikkan kulit
💕 Menambahkan susu badan
💕 Badan jadi lebih 'shape'
💕 Hilangkan masalah jerawat
💕 Atasi masalah kulit kusam
💕 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
💕 Pudar & hilangkan masalah parut

Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINK LADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.

Khasiat bahan seperti yang berikut:

🌱 Fenugreek - Mengurangkan kolestrol agar tidak terkena serangan jantung dan stroke. Menyembuhkan penyakit kulit seperti ruam, bisul, luka, dll. Menurunkan kadar gula dalam darah. Melegakan dari anemia, insomnia. Membersihkan kulit wajah agar terlihat lebih segar dan sihat. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

🌱Mexican Wild Yam - Melegakan senggugut, PMS(premenstrual syndrome). Meningkatkan tenaga dan rangsangan seksual. Membesarkan payudara. Melegakan sakit otot dan saraf dari kesakitan.

🌱Oat Grass - Mengelakkan dari penyakit 'Arthritis' iaitu penyakit sendi. Melegakan tekanan, kemurungan, keletihan, jantung berdebar-debar, sakit kepala dan dari symptom menopause. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

🌱Pacific Kelp - Membakar lemak dalam badan. Menyihatkan rambut dan kulit. Meningkatkan tenaga. Menenangkan fikiran. Membantu untuk tidur lena. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

🌱Fennel - Menguatkan tulang. Mengurangkan tekanan darah tinggi, kadar kolesterol, risiko kanser. Tingkatkan imunisasi, metabolisme dan estrogen dalam badan. Mencegah sembelit dan menyembuhkan dari cirit-birit. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

🌱Peuraria Mirifica - Mengelakkan risiko menopause. Menguatkan rangsangan seksual dan menambahkan cecair di faraj. Mengelakkan dari risiko penyakit osteoporosis. Melawan penuaan agar awet muda. Membesarkan payudara. Melindungi kulit dari kedutan. Mengurangkan berat badan.

🌱Aleppo Oak (Manjakani) - Merawat keputihan. Mengetatkan otot faraj. Merawat faraj berbau.
Pencegah barah payudara dan rahim. Mencantikkan payudara. Merawat kulit kering dan berminyak. Menyihatkan mata. Awet muda.

💕💐💕