Fesyen Terkini

Salam.

Fesyen Terkini Ala Selebriti

Kalau bercakap mengenai trend fesyen terkini, para selebriti lah yang sering menjadi role model kepada para penggemar fesyen. Nama-nama seperti Scha Al Yahya, Fazura dan Lisa Surihani merupakan selebriti-selebriti tanah air yang sering menjadi ikutan dan mendapat perhatian media tempatan. Bukan sahaja kerana rupa paras yang menawan dan pencapaian yang memberangsangkan dalam industri hiburan, mereka juga sering tampil dengan gaya fesyen yang terkini. 

Pakai lah style fesyen macam mana pun, mesti jadi ikutan anak muda. Termasuk lah kite yang tak berapa nak muda ni. Kihkih.

Ibu kepada bayi comel ini mempunyai jumlah pengikut yang ramai di laman social Instagram dan sering memuat naik gaya #ootd yang cukup ringkas tetapi trendi. Beliau sering kelihatan menggayakan koleksi sneakers dan dipadankan bersama midi skirts dan leggings. Scha juga kelihatan lebih selesa bergaya dengan pemakaian t-shirt yang ringkas. 

Memang up to date betul pakaian mommy Lara Alana ni. 
No onder lah Lara Alana pun gojes macam mommy dia.

Begitu juga dengan selebriti cantik Fazura yang sering mendapat pujian di karpet merah. Beliau sememangnya bijak bergaya dan merupakan salah seorang ikon fesyen tempatan. Jarang sekali kita melihat Fazura kelihatan janggal ketika berfesyen. Beliau juga mempunyai sebuah butik di Bangsar atas minat yang mendalam kepada dunia fesyen. 

Dan selebriti cantik yang ketiga adalah Lisa Surihani yang kini sedang sarat mengandung anak yang pertama. Sejak dari awal pembabitan sehinggalah hari ini, Lisa bersih daripada segala kontroversi dan bijak dalam berfesyen. Beliau sering tampil dengan image yang ‘sweet’ dan tidak kelihatan seksi. 

Bila dah bersalin pun, still kebabom. Suka betul tengok hot mommy ni. So, apa fesyen terkini yang korang minat? :)