Cikgu Intan strikes back :-P

Salam.

Hai blog. Cikgu Intan is backkkkkkkkkkkkkkkkk! Hihihii. Hari ni gap kelas panjang pulak. So, sempat lah nak update pasal kerjaya sekarang. Sebelum ni, ai is surirumah tetap sepenuh masa gituh kat rumah. 

Tapi, minggu lepas dapat offer jadi guru ganti dekat Muar. Since kite dah stay dekat Melaka, so balik rumah Mama Abah semula tapi rumah dekat Melaka husband duduk seorang. Alaaa...tak lama kontrak guru ganti ni jer. 2-3 bulan jer. Depend on peruntukkan duit dari PIBG dan PPD.

Sesiapa yang minat nak jadik guru ganti Negeri Johor, boleh apply online dekat http://jpnjohor.moe.gov.my/ekgsk/index.php 

Kite kena ajar Form 2 dan 3 untuk subjek matematik. Banyak gak dah lupa. So, kena study balikkkk. Huhiii.. Sep baek otak masih belum berkarat. :-P

Oh  ye. Anak kite sekarang Mama kite yang jaga. Kebetulan, Mama pun dah bersara. Jadi guru ganti pun sampai tengahari jer. Tak lama. So, tengahari, dah boleh balik rumah. Yeyyy.

Sepanjang 3 hari bersekolah semula ni, Aleesya Eryna masih belum dapat adapt lagi duduk rumah dengan Nekma. Drama pagi pagi tuh dah jadik wajib. Bangun pun subuh. Sebelum ni, bangun tengahari takpun dalam around 10 am. Macam tau tau jer Mami die nak work.

Ok. Nanti kite update lagik ekk... Sampai jumpa lagiiiiiiiiiiiiii. Daaaaaaa ^__^