Karnival Ambang Ramadhan Peringkat Negeri Melaka 2015

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share pasal Karnival Ambang Ramadhan Peringkat Negeri Melaka yang akan diadakan pada 21 sampai 24 Mei 2015 (Khamis - Ahad) tak lama lagi bertempat di Dataran Pusat Islam, Bukit Palah. (Sebelah Masjid Al-Azim) berdekatan Hospital Melaka.


*click to enlarge*

Macam macam program yang akan diadakan masa Karnival tu diadakan. Kepada para peniaga yang berminat nak bukak tapak niaga, boleh lah contact suami kite, Irfan Kamari di 019-7799198. Whatsapp sahaja pun boleh.

Korang boleh niaga macam macam, dari makanan, minuman, produk kecantikkan, barangan bayi, baju baju muslimah, baju JDT ker, nak jual rumah pun boleh. Hihihii. Apape jenis jualan pun boleh. Yang penting halal lah disisi agama islam. Time ni lah korang boleh nak kenalkan produk korang kepada orang ramai. Harga tapak pun berpatutan. 

Oh ye. Jangan konfius. Ini bukan bazar ramadhan. Ini adalah karnival ambang ramadhan. Karnival untuk menyambut kedatangan bulan ramadhan al-mubarak.

*click to enlarge*


*click to enlarge*

Kalau segan nak contact suami kite, boleh contact kite, Intan 012-7186471. Jangan lepaskan peluang. Datang beramai-ramai. Ada persembahan dari artis terkenal. ^__^