Foundation Paling Best Di Dunia (over-nye tajuk hihi)

Salam.

Hai korang. Malam ni kite nak review satu produk best iaitu BB CREAM by SEQY BEAUTY. BB Cream ni water base. Dia sangat ringan, tutup segala noda di muka. Cewah. :-P

** Wajah tidak berminyak
** Sebagai krim essential, menutrisi, menegang dan menghaluskan kulit
** Menutup cela dan menjadikan tona kulit sekata
** Mencegah bintik hitam, noda dan flek di wajah
** Melambatkan penuaan (ini best! haha)
** Sesuai untuk SEMUA jenis kulit
** Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF 30+ dan menjadikan kulit kekal sihat
** Tekstur ringan dan sesuai untuk orang Asia
** Sebagai bedak asas

Tapi memang serius. Best sangat pakai. Muka tak berminyak. Seriously! Kite pakai krim ni masa adik kite nikah Jumaat lepas. Dah lah cuaca panas, berpeluh peluh tapi muka sikit pun tak berminyak. Ngeeeeeeeeee.

First day pakai BB Cream Seqy Beauty.

Second day pakai. ^_^

Harga? Eh, tak mahal lah. Kalau mahal, kite tak suggest dekat korang. Huuu. Cuma RM55 sahaja. Guna sikit je. Picit sikit, then letak dekat muka, sapu rata. Siap! Sebelum tuh, korang boleh pakai moiturizer dulu. Kalau nak terus pakai krim ni pun boleh. Berbaloi sangat guna krim ni. Dah lah murah, bagus, berkesan, halal dan bestttttttttt. Berbaloi baloiiiiii uolssssss.

BB Cream ni ada 3 code. 1 fair, 2 natural dan 3 brown.. Kite pakai yang No 2, Natural. Botol BB Cream ni kecik je, senang nak bawak pergi mana mana. Sumbat aje dalam handbag. 

Selain dari BB Cream, Seqy Beauty ada jugak produk lain iaitu Mask dan Cleanser. Harga pun berpatutan. Mask RM110 per bottle dan Cleanser RM45 per bottle. Nanti kite review produk ni pulak yer. 

Kalau korang nak beli semua sekali, ada jugak jual dalam bentuk combo set. Lagi jimat! Cuma RM190 dan korang akan dapat tiga-tiga produk ni. Weeee. Lagik best! 

So, kalau nak beli, boleh contact kawan kite, Cik Ja - 0194125826. Nak whatsapp pun boleh. Dia cover area Melaka Tengah. So, pada yang nak COD (Cash on Delivery), boleh deal dengan dia nak jumpa dekat mana. Nak suruh pos pun boleh. 

Ok. Selamat cantik-cantik depan suami, tunang, boipren! Ngeeeeeee. Ok baiiiiiii.