Desi Damayanti Skincare Original

Salam.

Yey! Skincare baru lagii.. Heee. Sebenarnya Desi Damayanti Skincare ni adalah Tabita Skincare. Sebab banyak sangat yang tertipu dengan tabita skincare fake, maka, owner mengeluarkan label baru. Item masih sama, cream dan facial soap masih power seperti biasa, cuma label sahaja baru. ^_^

TRIAL SET
RM 130

- facial soap (30ml)
- smooth lotion (30ml)
- day cream (8gram)
- night cream (8gram)

REGULAR SET
RM 270

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++

EXCLUSIVE SET
RM 300

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 5 BULAN +++

-
-
-
-
-
-
-
-
Cara bezakan produk original denga  fake.
SAYA HANYA JUAL YANG ORIGINAL SAHAJA YER 
KAWAN KAWAN ^_^






Harga semua dah termasuk postage yer. Harga pun masih sama yer. Supplier dah tetapkan. Jangan sebab nak harga murah, korang kena tipu, konon cakap promotion atau diskaun tapi rupanya fake produkkkkk.

InsyaAllah, ada freegift kite bagi nanti. Boleh pilih, korang nak ibu putih atau sabun arbutin. Owrite? :'D

Ok. Kalau berminat, 
boleh whatsapp kite yer. 012-7186471
atau email kite, intanurulfateha@gmail.com 

Oh ye. kite pun guna produk ni jugak uols. Bukan takat jual aje. Muke pun tak de sebijik jerawat. Alhamdulillah. Seben pun makin shayang. Kihkih. Okbaiiiiiiiiiiii!!!!!!!!