pejam celik, pejam celik, eh? dah nak masuk new year!

Salam.

Ya Allah SWT. Dah lama sangat tak update belog. Tetiba esok dah nak masuk tahun baru. How time flies so fast.. :')

Tahun 2014 tahun yang penuhhhh suka dan duka. Dua tak payah cerita, ite cerita suka je ye! ^__^ My sweety pumpkin pie lahir pada 22 January 2014, secara normal dengan berat 2.95kg. Syukur syukur syukur ya Allah atas kurniaan rezeki ni. :')

Fresh from oven. 
Budak cerdik dah bukak mata. :')

Umur 4 hari masa ni. :'D

Ya Allah SWT...
Tak sangka budak kecik itu dah sebesar ini! :'D

Dah pandai selfie!

Dan juga memandu kereta
Hihihii...  :'P

I love u so much sayang.

Celebrate birthday in advance 
dekat Penang dengan cousin, Kakak Qehah.

Mami sayang keluarga kecil kite.

Mami, Abah, Adik selamanya.
:')

Untuk sementara waktu ni, 
kami selesa bertiga hihii.

Semoga tahun 2015 membawa sinar kebahagiaan dan kesenangan untuk kite sekeluarga, keluarga, mertua, sanak saudara dan jugak untuk kawan kawan.

Happy New Year kawan kawan.
Berjumpa lagi di entry tahun depan! :'D