Biskut Chocolate Chip Murah Dan Sedap

Salam.

Ini bukan entry berbayar yer. Dan juga bukan iklan. Kite memang dengan rela hati nak update sebab dah tak ada modal nak tulis entry. Kihkih.

Kite ni pesen pantang ada benda sedap jual dekat FB, kemain laju PM orang tuh dan transfer duit lelaju. Sampai husband memang dah boleh agak, siapa punya parcel bila sampai rumah. Kihkih.


Baru kejap ni, kite repeat order beli Biskut Coklat Chip dekat seorang kawan blogger. Dia ni sebenarnya part time baker since belum dapat kerja lepas graduate hari tu. 

Nutella Pods.
Tengah2 tu diisi dengan Nutella.

Memula dulu kite order nutella pods dengan dia. Masa tuh, dia baru start bisnes ni. Biskut yang sampai pun ada yang pecah. Sebab dia tak guna bubble wrap.

Atas - Nutella Pods
Bawah - Choc Nutella Pods

Tapi, still rasa sedap, Muahahhaa. Lepas tuh kite order lagik, choc nutella pods. Pods dia pulak yang rasa coklat. Sebelum ni, pods rasa vanilla. Still, rasa sedap. Huaaaaaaaaaaa....

Lepas tuh kite order pulak choc chip cookies dengan choc nutella pods. See? Asek repeat order jer. Yang ni, first time order choc chip cookies. Baru makan half balang, dah kena pow dengan chacha. (T___T) Yang choc nutella pod pun same. Isk.

Kiri - Choc Chip Cookies
Kanan - Red Velvet Cookies

So, baru kejap ni, kite order choc chip cookies sebalang dan tambahan, red velvet cookies. Yang RV ni first time nak try. Heheee. Kite suka order kukis dengan dia sebab sedap dan murah. Sekarang, dia punya kukis, dia balut dengan bubble wrap dulu. So, kukis yang sampai memang takde pecah pecah.

Tempting. Nyumsss!

Lepas tuh, harga dia pun murah. Berbaloi dengan rasa biskut tu. Kalau mahal dan tak sedap, memang sekali tuh jer lah kite beli. Hihihii.





Kalau korang suka makan sebikut shedap macam kite, boleh lah order dengan dia yer :) Whatsapp - +60136429871 atau tengok kat IG dia @cookiesbyfarah atau PM dia dekat FB, https://www.facebook.com/MisshyInnz  Boleh pos, boleh jugak COD.

Ok baiiiiiii!