.kosong kosong :)

Salam.

Alamak. Macam dah lambat aje nak buat entry hari raya. Hihihi. Tahun ni korang raya dekat mana? Kite macam biasa, raya pertama kat Muar dan raya kedua di JB, kampung husband. :-)

Tahun ni seronok sikit raya sebab Aleesya Eryna dah besar. Err..tak de lah besar sangat tapi dah tak duduk dalam perut lagik lah macam tahun lepas. :-P Yang best nya, dapat kutip duit raya sekali untuk anak. Mami dia pun dapat jugak sebab mungkin sedara tuh ingat kite budak lagik kot. (-.-")

Tahun depan mesti lagik best sebab Aleesya Eryna dah boleh jalan. Dah boleh tocang rambut dia. Eiii bestnya. Hihi. Raya tahun ni tak habis lagik dah fikir raya tahun depan pulak. :-P

Ok. Dekat sini kite nak mintak maaf dekat korang semua sepanjang kite ber-blog ni, mungkin kite ade buat korang rasa tak senang dengan entry annoying kite. (T__T) Kosong kosong yer. :-)


Selfie skettt. ;)

Gambar wajib satu family tapi family Along takde pulak.
Dis year doang raya dekat Kelantan.

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami ;)

KOSONG KOSONG
0-0