.telekung lycra lace cantik dan murah

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share benda best hihii. Kite ada jual telekung kain lycra yang best. Harga pun berbaloi dengan material yang korang akan dapat.

Kain ni sejuk, best jer pakai. Jenis kain lycra yang berat dan jatuh. Bila nak ruku' atau sujud, takde lah terselak atau terbang terbang kena angin kipas. Dan telekung ni menutup dagu. Dekat bahagian awning dekat kepala pun ada lace sekali. Cantikkkkk.

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

Sejuk aje mata memandang hihi

Harga telekung ni RM80 tak termasuk postage. Pos biasa kena tambah lagik RM6. Kalau area Muar, boleh COD (Cash on delivery). Oh ye. Model dalam gambar diatas adalah Mama kite sendirik. Hihiii.

Kite pun ada jual Al-Quran Pelangi. So, kalau korang nak cari hantaran untuk nikah ataupun tunang, boleh jadikan telekung + Al-Quran Pelangi set hantaran ! Ngeee. 

So, kalau korang berminat, boleh beli dengan kite. Contact kite 


dekat whatsapp 0127186471 atau 
dekat email kite di intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')