.tabita skincare original murah

Salam. 

Hai korang ! Heee. Kali ni kite nak share dekat korang satu produk skincare yang dah ramai orang pakai. Kite tak pakai skincare ni. Kite tolong kawan jual jer. Tolong menolong kan amalan mulia. :-P

Tabita Skincare ni original dan murah dari harga kebanyakkan seller lain. Ada 2 jenis packaging. Baru dan lama. Both sama cuma yang ada jugak orang cakap sabun untuk packaging baru macam besar sikit tapi kite tengok macam same aje (-_-) Packaging je berbeza... Facial soap dan smooth lotion je yang tukar.. Cream dia still packaging lama...


Trial set.
RM 120 sahaja.
Normal price RM 140 uols.

Korang akan dapat
- facial soap (30ml)
- smooth lotion (30ml)
- day cream (8gram)
- night cream (8gram)

TAHAN SEHINGGA 3 - 4 MINGGU


Packaging Baru.



SET EXCLUSIVE
RM290
(Packaging baru)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 4 BULAN +++
SET REGULAR
RM250
(Packaging Baru)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++

SET EXCLUSIVE
RM230
(Packaging Lama)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 4 BULAN +++

SET REGULAR
RM210
(Packaging Lama)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++


Kite pun ada jual LOOSE ITEM. Maksudnya boleh beli satu satu. Dekat bawah ni harga untuk loose items yekk.



   Harga semua barang ni dah termasuk 
dengan kos postage yer kawan kawan.
^___________^

Testimonial






So, kalau korang berminat nak beli Tabita Skincare ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....


dekat whatsapp 
0127186471 atau 

dekat email kite di 
intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! 
https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')


**boleh jugak beli telekung lycra lace dan kain english cotton dengan kite. 
**klik SINI untuk tengok jenis dan corak telekung.
**klik SINI untuk tengok corak kain english cotton.