.peluang menjadi pengedar air kesihatan beroksigen DRKAMARIKA

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share satu berita best untuk korang semua yang berminat nak jadi usahawan air oksigen. Keuntungan yang berganda ganda. Weeehueee~ Ini under syarikat MELAYU. Bila lagi nak membantu melayu sesama melayu. Ye dak? :'D

Air ni lah yang kite consume setiap hari time kite pregnant dulu. Hasilnya? Kite punya bacaan gula rendah, tak payah repeat minum air gula yang tak sedap tuh. Lepas tuh, baby kite keluar je, bersih kulit dia. Alhamdulillah. Dan paling best, baby kite langsung tak kena kuning!!! (^__^)


Peluang menjadi pengedar dan ejen penggerak pengamal keamanan di peringkat negeri, parlimen atau sesuatu kawasan DUN menerusi khidmat jualan air minuman yang memberi pelbagai pembetulan dan keamanan kepada pelbagai keluhan penderitaan dari kesihatan sampai kepada pembelajaran dan pengurusan stress menerusi Program Gerakan Keamanan Insan Bersatu Malaysia.

Untuk Package Penjual : 
Membayar RM 42 sekotak untuk pembelian minima 5 - 10 kotak
(mengandungi 24 botol, 500ml tiap satu kotak)

Untuk Package Parlimen/DUN:
Membayar RM 38 sekotak untuk pembelian minima 50 - 100 kotak

Untuk Package Pengedar Negeri: 
Membayar RM 30 sekotak untuk pembelian minima 1,000 kotak 

Untuk keterangan lanjut, boleh contact bapak mertua kite, Dr. Kamari di 013-6091437 atau contact husband kite, Irfan Kamari di 019-7799198 atau contact kite pon boleh dong - Intan - 012-7186471



Jangan lepaskan peluang ini !!!

Website Rasmi :