.handbag gojes dan baju ohsem serendah RM30 !!!

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share satu online shop yang best giler. Mana nak dapat baju dengan handbag yang harga serendah ini????? 

Pastu jangan lah tanya kite, Handbag ni original ke kak? Memang soalan tuh memang nak kena tembak sedas dengan kite. Mana nak dapat beg Gucci original RM30 dik non. RM3k mungkin lah. (T__T) Tapi insyaAllah, kualiti terjamin. :-)

GUCCI.

Macam bekenan beg MK yang merah pink sebelah kiri bawah ittew aje.
Harga RM70 aje!!

Pastu pakai pulak kasut MK merah tu. 
Pergghhhhhhhhhhh...!
Harga RM100 termasuk postage.

Ni ada lagik contoh handbag

Buat masa ni tak da lagi sebarang promotion sebab dah memang murah dah harga dia. Dijamin lebih murah dari online shop famous yang lain. InsyaAllah.


Infinity On9 Shop 

Whatsapp/sms/call: 
0129552047

Starting harga barang kt page ni serendah RM30 sampai lah ke RM650 uols. Pilih sajork nak yang mana. Mana mana yang nak bergaya dihari raya nanti, boleh kumpul duit dari sekarang. Tak pun, beli dulu. Jangan nangis kalau dah habis. :-P 

Ok. Macam nak bodek hasben nak handbag yang kite cakap dekat atas tu ajeeeeeeeee. Ngeeeeee. Selamat membeli belah! Okbaii!