.happy anniversary intan & irfan :')

Salam.

Alhamdulillah, dah genap setahun kita nikah dengan husband kite. Phew. Macam tak percaya. Kejap aje masa berlalu ek. Umur pun makin meningkat.  Tengok sebelah, anak tengah tidur. Best betul time celebrate anniversary, dah ada anak seorang. Hadiah paling bernilai. :')

Tak tau nak tulis entry apa time anniversary ni. Selama setahun kahwin, dapat jugak kite pergi tempat yang kite idamkan. Thanks husband bawak kite honeymoon dekat Krabi. First time pergi oversea :-P

Thanks husband sebab bagi kite baby yang comey dan keletah. Doplohpatjam asyik nak membebel aje. Hihihi. Tapi seronok hidup bila dah ada anak. Baru lah rasa macam dah besar dan macam mak mak. Kalau tak, perangai pun macam kekanak lagik. :-P

Sedap sangat kek ni!!!
Yang model baju ijau tu kemain muka nak serius huhu

^_^

Muka happy lepas nikah.

TAK KENA PUN!!
Ngaaaaaaaaaaaa. :-P

Kite harap semoga perkahwinan kita ni kekal hingga ke akhir hayat. 
InsyaAllah.. 
Amin..

Klik SINI dan SINI untuk mengimbau kembali detik indah itu. :-P