.Buffered Earning Nuffnang yang masyukkk

Salam


Sejak dua menjak ni, rajin pulak kite nak meng-update belog. Walaupun entry ntah apa-apa, takde orang baca atau komen pun, kite tak pedulik. Janji blog aktif. Hihi.


Ehems.

Semangat nak update belog ni semuanya pasal BUFFERED EARNING dari Nuffnang. Dulu kan, masa zaman awal awal kite aktif blog, kite selalu dapat banyak income dari Nuffnang. Bayangkan lah, dengan tulis diari online macamni pun, duit masuk. Alhamdulillah.

Sekarang, Nuffnang dah tak masyuk sangat macam dulu. Maksud kite, kite dah tak dapat income banyak sangat dari Nuffnang. Dulu memang yer, banyak. Hari hari rasa nak update belog. Tapi sekarang, bercinta nak update belog. Wuwuwuuu~

Tapi lately ni, bila check account Nuffnang, macam laju pulak dia naik duit. Alhamdulillah. Kite tak ada tips pun untuk duit Nuffnang cepat naik, cuma bila dapat Buffered Earning jer, kite akan kerapkan update belog dengan harapan duit naik cepat sebab Buffered Earning tuh based on berapa ramai orang masuk belog kite. Lagi ramai, lagi duit naik cepat.

Kite tak tau la betul ke tak teori kite ni. HAHA. Tapi belasah aje la labuuuu. Ok bai. Anak tengah tidur ni. So, mami boleh pergi mandi dan buat kerja rumah. Daaaa~