.water spray oksigen dah ada stok ! yeay !

Salam.


Ramai gila orang view dan baca blog kite semalam. Semuanya pasal entry ni. Huehue. Terima kasih atas doa, nasihat dan komen dekat blog dan facebook. Really appreciated. :')

Ok. Back to the topic. Kite nak inform korang yang stok spray oksigen Beauty Aura (botol biru) dan stok spray oksigen Remedy (botol merah) dah ada! Tapi tak banyak sangat. Stok terhad. Ramai sangat dok sms/whatsapp kite untuk dapatkan spray ni.

Oh ye. Kegunaan SPRAY OKSIGEN tu boleh refer SINI.

Kami mengalami masalah untuk dapatkan botol saiz 30 ml. So, spray yang sekarang ni, bersaiz 40 ml. Extra 10 ml! Berbaloi baloi keuntungan. Promosi tetap sama, beli 3 botol, free postage. 

Harga sebotol RM9.90.
Harga sebotol dengan postage RM15.

Beli 3 botol RM 30 free postage.

^__^

Spray Oksigen
Air oksigen

Pelbagai baju baby dan juga barangan baby


Dan juga HOT ITEM!

Al Quran Pelangi. Semua warna ada ^__^
Boleh klik SINI untuk tengok.

Ok. Kalau berminat, boleh whatsapp/sms kite di 012-7186471.
Jangan call sebab kadang kadang kite tak free untuk jawap call. 

Tak pun add kite kat FB.

Boleh view gambar gambar barang baby dekat sana.
Banyakkkkkkkkkkkk sangat yang comel comel dan MURAH!

Okbaiiiii.