.spray oksigen untuk kecantikan dan kesihatan ^_^

Salam.


Yuhuuuuuuu. Kali ni kite nak update pasal spray oksigen. Sebenarnya dah lama produk ni ada dijual oleh kampeni dot dot dot. Hihi. Cuma malas jer nak hapdet entry. Huehue. 

Ok. Nak cerite. Spray oksigen ni ada dua jenis. Satu botol biru. Satu lagi botol merah. Yang botol biru tu untuk kecantikkan. Ingat Kak Ton jer ade produk kecantikkan? Kahkah. Nama botol spray warna biru tu, Beauty Aura. Yang botol merah pulak Remedy. Harga dia cuma RM9.90 sebotol. Kandungan dia, 30 ml. Kalau beli 3, dapat free lagi sebotol. Jimat kan? (^_~)

Ni antara kebaikan spray botol biru (BeautyAura) tuh. 
  • Membaikpulih sel kulit rosak dan mati.
  • Menegangkan kulit
  • Mencegah jerawat & menghilang kesan jerawat
  • Dengan menyembur spray ke serata wajah, akan bergetar gelombang oksigen terus menyerap & memberikan kesan dari sudut menegangkan kulit selain menyegarkan wajah.
  • Eye-bag atau dark-circle di bawah mata akan pudar dan hilang dengan semburan kerap 3 kali sehari selama 3 hari.
Ayat skema ek? Haha. Mesti la skema sebab ayat kopipes (-,-") Tapi sejujurnya, memang kite sendirik guna spray ni. Time lepas cuci muka kan, kite mesti spray dekat muka. Sebelum pakai foundation pun sama. Konon konon nak melembapkan kulit muka lah. :-D Hari tu pergi rumah kawan, lepas tuh mak kawan kite cakap, Eh Intan. Muka nampak cerah lah. Heeeeeeeee. Kembang jap. Parut jerawat pun dah hilang. Skang tak payah nak mekap tebal tebal. Cewah. ;-)

Sebelum ni harga sebotol spray ni RM15. Tapi macam mahal pulak. Masa tu, botol pun sedikit besar. So, kiteorang repackaging semula. So, botol yang sekarang ni lebih mudah dan praktikal. Senang nak bawak kemana mana. Memang simpan satu dalam handbag. Simpan dalam poket pun boleh.

Masa kite jadik guru ganti hari tu, kite bawak spray ni pergi sekolah, sebab nak elakkan mengantuk. Lepas tu kalau tengok  budak macam mengantuk aje dalam kelas, kite panggil dia dan spray dekat muka. Seronok doang. Terus semangat nak belajar. ^_^

Lepas tuh, spray botol biru ni jugak boleh buat hilang mengantuk time drive. Bila husband mengantuk time drive, dia cepat cepat spray dekat muka. Terus hilang mengantuk. Standby satu dpray dekat dalam dashboard kereta. Hihi. Untuk student university pulak, kalau mengantuk time stay up, boleh segarkan mata dengan spray ni. Lagi lagi time dah nak exam. 

Kalau korang tak percaya. try lah dulu. Sebotol baru RM9.90. Tak mahal kan. Alaa..beli baju mahal mahal boleh. Takkan spray yang cenggini pun tak leh beli. :-P Kebanyakkan yang beli dengan adalah dikalangan student. Maklum lah, dah nak exam, baru kelam kabut. HAHA. Sama lah macam zaman kite dulu. Study last minute. :'D

Ok. Spray botol merah pulak dikenali sebagai Remedy. Spray ni pulak kandungan oksigen dia lebih tinggi dari yang botol biru tuh. Kalau ada luka luka ker, boleh spray dekat tempat luka tu. InsyaAllah, luka cepat baik. 

Ni antara kebaikan lain spray botol merah (Remedy).
  • Mencegah penyakit kuku dan jari
  • Merawat kulit tumit kaki
  • Menyembuh luka kecil kulit luar
So, kalau korang berminat untuk beli spray ni, boleh contact kite ATAU suami kite di ..

PUAN INTAN
012-7186471
(Call/SMS/Whatsapp)

010-7636383 
(Call/SMS/Whatsapp/KakaoTalk)

ENCIK IRFAN
019-7799198
(Call/SMS/Whatsapp/KakaoTalk)

Harga - RM9.90 sebotol 
(COD - Muar/Melaka/Serdang/Sepang)

Harga RM15 sebotol
(Secara Pos Laju)

Harga 3 botol (free 1 botol atau free postage)
RM 29.70


Untuk yang duduk jauh jauh tuh, kite boleh pos-kan. ^_^ Tapi kalau yang duduk area Lembah Klang, boleh contact abang ipar kite di...

ENCIK ISKANDAR 
014-9620910 (Call/SMS)

Amboi model tudung pink tuh. :-P

Stok air oksigen (<-- sila klik) pun dah ada. Kalau nak beli, sekotak ada 24 botol, RM96. Beli banyak dan jadik agen pun boleh. Harga pun akan jadik lebih rendah. Bila lagik kan nak tolong bisnes orang Melayu. ^__^


Air ni pun kite dan family kite sendirik consume. Hari tuh kite ada cerita dekat entry ni (<-- sila klik) pasal kite kena minum air gula lepas tuh result gula kite rendah sebab kite selalu minum air oksigen. So, air ni sangat sangat sangat berguna kepada ibu mengandung, pesakit kencing manis dan penyakit penyakit lain. Baik telan air dari telan pil. Ye dak? :-D

Ok. Apape tak faham, boleh tanya kite ek. Tataaaaaaaaaaaaaaa!