.fenomena BITSTRIPS

Salam.


Kah kah kah. Dah kena sawan bitstrips gamaknye. Asek dok main jer apps ni kat henpong. Hihi. Tapi layan jugak lah. Macam comel jer katun katun ni semua. 











Hehe. Comel kan? Korang boleh install apps ni dekat PLAYSTORE dekat henpong android korang. Search jer BITSTRIPS. PAstu install pastu dah boleh start guna ! :-D Tapi memula sekali kena create korang punya avatar dulu.

Kalau nak yang bertudung, boleh carik tudung dekat "HEADWEAR" Ada satu jenis tudung jer. Tuh pun nampak leher. Alaa...nama pun katun. Tak payah lah nak serius sangat. (-_-) Lepas tuh, baju pon boleh pilih dekat bahagian OUTFIT. Yang lain lain, korang godek lah sendirik.

Oh yer. Kadang kadang, baju berubah ikut situasi. Jangan tanya kite macamana nak tukar warna baju sebab kite pon tak tauuuuuuu. HAHAHA.

Kepada Bitstriperssss... Happy BITSTRIPS! :-P

HAHAHA.