.baby bump :-P

Salam.


Hai korang. Buat ape tuuuuuuuuuuuuuu? Ok. Soklan tak munasabah. Mesti lah tengah baca entry mengarut kite neh. Hihi. Ok! Ramai sangat cakap, nak tengok baby bump. Nak tengok baby bump. Aiyoo. Rasanya nak bagi tengok pon, tak nampak sangat kot. :-P 

Sebabnya, kite kan kurus je. Pastu rasanya kalau ade buncit pun, sebab buncit kuat makan. :-D Tapi bila dah 19 minggu ni, rasa dah nampak sedikit baby bump. Tu pun sebab pakai baju ketat. Ok. Sendat sebenarnya. Baju kite banyak sangat dah tak boleh muat ! *nanges* Selalu pinjam baju Ipang aje kalau duduk kat rumah.

Kite tak banyak sangat baju kurung biasa. Kebanyakkannya, baju kurung moden pastu baju fesyen fesyen. Pastu bila pergi sekolah, asek rotate baju yang sama je sebab baju banyak dah tak muat. Sadis betul. (-.-")

Jumaaat lepas, ada majlis kahwin dekat Melaka. Ifan punya pakcik akan bernikah. Pakcik dia ni sebaya dengan kite. Huahuahua. Untung laaa ade pakcik muda. Pastu Ifan cakap, balik sekolah jer, nak terus gerak. Tapi kite tak packing lagik baju. Pastu carik baju, test semua baju, banyak yang dah ketat. Baju pergi sekolah dalam bakul, tak cuci lagik. Huwaaaa.. Rasa nak mengamok je. Sebenarnya memang dah mengamok pun. Haha. Nak beli baju baru dah tak sempat dah. (-.-")

Carik carik baju, dapat lah beberapa helai yang masih muat walaupun sedikit sendat. (T__T) Ifan cakap, nanti dia nak belikan kite baju baru. Hureyyy! Dah beli dah pun semalam (Ahad). 2 helai jubah cotton semalam. Murah murah saje. :-D Tapi pakai untuk next event lah. (-,-)

Majlis nikah Jumaat malam. Pastu Sabtu tengahari sanding. Kite join rombongan lelaki (Pakcik Ifan) pergi ke rumah pengantin perempuan. Ujung minggu ni majlis belah laki plak. TAPI BAJU DAH READY AWAL AWAL. Hehehe. Tak de lah nak mengamok lagik sebab baju tak muat. :-P

With Faqehah, anak kakak shaye.

Dulu Faqehah takut dengan Pak Ngah dia. 
Skang dah okeh ^^

Ni pakcik dan makcik Ifan.
Errr..nampak ke baby bump kite?
Cover pakai handbag :-P

Psst. Cantik kan pengantin!
Rasa macam nak ajak Ipang pakai baju kaweng lagik je.
:-D

Dengan Mai, kenal dari internet. First time jumpa time majlis kahwin Pakcik & Makcik Ifan. InsyaAllah, Oktober nanti pun Mai nak kahwin. Yey!

Orang kata, kalau mak suka melawa, nanti dapat anak laki. :-P Tapi mak dia ni memang pesen suka melawa tak kire peknen ke tak peknen. Cemane tu? Hihihi. :-P Tak kisah baby boy ker girl, janji sihat dan kuat bagaikan juara ! ^_^

Pengantin Lama VS Pengantin Baru ^_^

Ok. Da kantoi perut kite sedikit di situ. :-P

Mommy & Daddy-to-be.
Pinjam anak kakak kite sat.

Ok. Lenkali kite update lagik yek. Nak pergi MAKANNNNNNNNNNN! Lapar. kang kite makan orang kang. Hihi. Eh lupa nak cakap. Rabu nanti kite ada appoinment lagik dengan Doc. Tatau lah dah boleh nengok gender ker tak sebab baru je 19 minggu. Over betul. Hihi. Aritu timbang berat cuma 41kg. Rabu nanti tatau lah berapa naik. Asek makan jer kerja nya. (-.-") Hihi.

Kbai. Nak makan~~~