.21 weeks and still counting :')

Salam.

Entry tertunda. Apa, ingat tak de ke entry tertunda. Haha. Ektuali nak update neh last week tapi kite macam tak sempat je nak membebel dalam belog neh. Hihi.

Wiken lepas, kite pergi Melaka. Hurey! Cheh, padahal dekat jer kot Melaka-Muar. (-,-") Kan kite ada cakap yang kite attend wedding pakcikss Ipang. Olorr..takde pulak gambar mereka bersanding 3 orang sekaligus. Sebab 3-3 tuh lelaki (pakcikss Ipang).  Soang dah nikah bulan lepas (Pak Andak + Mak Andak), soang nikah masa merdeka (Mokde + Pokde : dah cerita kat SINI hari tuh), dan soang lagik nikah hari Jumaat (Maktam + Paktam), Sanding belah Maktam hari Sabtu, majlis belah laki, hari Ahad. Setel. Huu.

Dah skodeng gak FB doang tapi macam belom upload aje. :D Nanti dah upload, kite update yek. ^_^

Tapi ada gambar pelamin neh jer. 
Ok lah kan. Hihihi. 

Time malam berinai kat rumah Maktam.

Ni Paktam + Maktam. Paktam Ipang tu sebaya dengan dia. Masa sekolah dulu, doang sekelas. Boleh plak anak sedara n pak sedara satu kelas. Huehue.

Yang ni gambar masa nak pergi rumah maktam.
Baju pink tu kazen Ipang. 
Yang baju merah, adik bongsu beliau. 

BABY BUMP TAK BERAPA NAMPAK SANGAT 
SEBAB BANYAK COVER DENGAN TANGAN & BEG.
MUAHAHAHA.

Bulatnye muke kami.
(>_<)

Lama jugak kite berkampung dekat rumah mertua kat Melaka. Dari hari Rabu malam sampai hari Selasa the next week. Straight majlis kahwin pastu Isnin tuh hantar abah mertua ke Kelana Jaya sebab beliau nak menunaikan haji. Dalam hari Selasa tuh, baru lah dapat gerak balik Muar. Yey! Dah rindu katil kat rumah. Wuwuwuwu~~~

Sebelum balik rumah, singgah Jusco Aeon Bandaraya dulu. Tempat bercinta dengan Ipang deduluu. Kahkah. Asal nak dating jer, mesti pergi Jusco neh. Alasannya dekat dengan rumah sewa (masa study dulu) pastu senang. Semua benda ada. :'D

Sebenarnya dah lama sangat tak makan biskut neh.

Pastu bila dah lama tak makan, tetibe lah teringin pulak. (-.-") Kat Muar neh takde jual. Kene pergi Melaka, baru dapat beli. (T__T) Sekali beli, dua jenis terus. Satu jenis dah dekat RM10. Tapi takpe lah. Teringin punya pasal. Ipang layankan jugak. :-D

The best thing, dapat jumpa kesayangan! 
Dulu kiteorang sesame kecit, 
tapi sekarang kite soang je dah membesar.
Waaaaaa....

Ni gambar dengan Wawa masa malam kite nikah dulu. Hihihi. Comel kan dia? InsyaAllah next year nak kahwin katenye. Pray for you my dear... ^_^

Ok. Panjang pulak cerita masa minggu ke 21 pregnant neh. Masa neh stress sebab dah lah banyak nak attend wedding lepas tuh baju pulak banyak yang tak muat. Arghhh stress gile. Haha. Hah, tu lah. Dulu suka sangat beli or pakai baju yang ikut shape badan. Kan dah tak boleh pakai lame. Tsk.

Ok bai. Nanti esok kite update lagik yek. Babaiiii ^_^
(Pstt. Tadik macam dah rasa baby kicking lah. Eksaited! #22weeks)