.video nikah dan video sanding intan & irfan ^_^

Salam.

Hip hip hureyyy ! Seronoknyeeeeeee. Since 3-4 hari lepas lagik Kak Ayu dari SENYOM VIDEOGRAFI dah bagi kite nengok draft video nikah dan sanding kite. Kite tengok. Senyum soang soang. HAHA. Sumpah rindu saat saat tu. They did a very perfect job. Both video SEMUANYA nampak perfect. Nak kasik seploh bintang lah dekat team doang. **********

Team videographer doang semua pompuan.
JADIK TAK PERLU SEGAN. POSING SAJE.
HAHAHAHA.

Harga untuk both video pun agak memberangsangkan. Setanding lah dengan kualiti video yang diberikan. Hihii. Klik SINI kalau nak tengok hasil video dari team doang yek. 

Dekat bawah ni antara screen shot masa video sanding. 






I just love this shot. :'D

Hmm..dah basi ker cerita kawen kite? Huehuehue. Dah 3 months lebih dah kawen. Tapi rasa masih baru. Inai pun ada lagik dekat jari. Tapi tapi tapi.. sikit aje lah. Kahkah.

Korang nak tengok ke video kiteeeeeeee?
Kalau komen lebih 20 untuk entry ni,
kite publish dalam blog ek video tuh.
:-P

Cheh, bajet retis sangat.
(-.-")

Kbai!

----------------------

KORANGG... 
KITE DAH UPDATE DAH VIDEO SEBENAR.
KAT SINI..

ENJOICEEEEEEE
^__^