.video majlis resepsi intan & irfan [eksklusif]

Salam.

AGAIN. EKSKLUSIF uolss. Hahaha. Koya betul Dak Intang neh. (-.-")

Ok! Kalau kelmarin, kite dah share video nikah, kali ni kite nak share video sanding pulak. And thanks again pada Team Videographer SENYOM yang susah payah datang dari KL ke rumah kite dekat Muar neh. Huehue. Jasamu dikenang. ;-)




Amacam?
Ok tak video Majlis Sanding kite? 

Banyak dah kite review pasal Majlis Kahwin kite dekat SINI. Boleh B2B nak refer kalau nak amek beberapa idea untuk majlis korang.

Enjoy your preparation B2B!
^__^

.video nikah intan & irfan [eksklusif]

Salam.

Kemain nak tulis dalam bracket EKSKLUSIF bagai. HAHAHA. Ok. Kite tunjuk video nikah kite dulu yer. Video sanding nanti kite tunjuk dalam next entry. ;-)



Enjoyssssssssssss...

Kalau tak boleh nengok, klik LINK ni.
Macehhhhhhh

^___^

Hari hari kite nengok.
Sampai Ipang busan.
Kahkah.

Nasib kau lah Pan. :-P

Kalau suka dengan hasil kerja dari Team SenyOm neh, boleh contact doang dekat pesbuk doang yer. KAK AYU nama dia. She is very good person. ;-) Babaiiiiiiii ^_^

.video nikah dan video sanding intan & irfan ^_^

Salam.

Hip hip hureyyy ! Seronoknyeeeeeee. Since 3-4 hari lepas lagik Kak Ayu dari SENYOM VIDEOGRAFI dah bagi kite nengok draft video nikah dan sanding kite. Kite tengok. Senyum soang soang. HAHA. Sumpah rindu saat saat tu. They did a very perfect job. Both video SEMUANYA nampak perfect. Nak kasik seploh bintang lah dekat team doang. **********

Team videographer doang semua pompuan.
JADIK TAK PERLU SEGAN. POSING SAJE.
HAHAHAHA.

Harga untuk both video pun agak memberangsangkan. Setanding lah dengan kualiti video yang diberikan. Hihii. Klik SINI kalau nak tengok hasil video dari team doang yek. 

Dekat bawah ni antara screen shot masa video sanding. 






I just love this shot. :'D

Hmm..dah basi ker cerita kawen kite? Huehuehue. Dah 3 months lebih dah kawen. Tapi rasa masih baru. Inai pun ada lagik dekat jari. Tapi tapi tapi.. sikit aje lah. Kahkah.

Korang nak tengok ke video kiteeeeeeee?
Kalau komen lebih 20 untuk entry ni,
kite publish dalam blog ek video tuh.
:-P

Cheh, bajet retis sangat.
(-.-")

Kbai!

----------------------

KORANGG... 
KITE DAH UPDATE DAH VIDEO SEBENAR.
KAT SINI..

ENJOICEEEEEEE
^__^

.honeymoon at Cameron Highland ;-)

Salam.


Amboi ! Kemaen nak honeymoon bagai. Padahal pergi Cameron dengan family kot. Huehue. Kiteorang pergi 3 kereta. 2 dari Johor, dan satu dari Penang. 

Last pergi Cameron masa umur si Chacha satu bulan kalau tak silap. Maksudnya 7 tahun lepas. Dah lameeeeeeeeeee sangat. (-_-") Gila hebat Chacha tuh. Dah lah kecit lagik. Masa amek dia dari Mak Kandung dia, dah bawak naik kereta jejauh. Ipoh - Muar. Pastu umur sebulan dah naik Cameron. Cemana lah tak selalu buli Angah skang neh. (T__T)

Alaa malasnya nak cerite. Kite pendekkan je lah ek. (-.-") Kiteorang gerak hari Khamis, then transit dekat Klang, rumah Arwah Paklong Joe (Al fatihah... Arwah Paklong meninggal 4 hari lepas kiteorang datang rumah dia (T__T) Kiteorang tido dekat Klang. Pagi Jumaat, lepas breakfast baru gerak ke Cameron. Tapi tak terus ke Cameron. Singgah pulak Gopeng, rumah PakNgah. Lepas lunch, baru gerak ke Cameron. Main terjah je. Takde pun book tempat penginapan.

Sampai sana, Abah call kawan dia. Indian. Then, dapat rumah tempat tidooo. Yahoooo. Rumah teres besarrrrrrr sangat. 2 tingkat. Tingkat atas ada 3 bilik, tingkat bawah ada 1 bilik. Ada astro.

Pastu bila dah sampai Cameron, haruslah berjalan-jalan semua tempat. Penat. (T__T) Pergi Cameron Lavender, pergi Pasar Malam, pergi ladang teh Cameron Valley, pergi Mardi. Haish. Banyak sangat tempat pergi. Tak kuasa nak cerite semua. HAHA.

Gambar dalam DSLR. Adik kite tak transfer lagik. Nanti kalau dia dah transfer dan upload ke FB, baru seronok nak cerita. Skang ni pun, gambar tak cantik dari BB murah kite aje. (-_-)

Ok. Ni ade details untuk siapa yang berminat dengan 
Homestay dekat Cameron Highland. 

Ok bai.
Nak kena tidur awal. Esok hari first kite kerja.
Hureyy! Nanti kite cerite pasal kerja baru kite ek.

:-) 
Good night.