.konvo berdua atau bertiga? :-P

Salam.

Hai korang ! Lamenye tak membebel dekat belog buruk neh. Haish, kesian dekat belog kite neh. Makin lama, makin sunyi. Tapi, kalau membebel pun, ada lagik ke yang sudi nak baca? :-P Huhuu sadis betul. (T__T)

Kite nak cerite ni! Baru baru ni kan, kite konvo! Hureyyy~ Orang lain dah lama ada degree, kite baru aje nak konvo. Hoho. Tu lah, siapa suruh stop kejap lameeeeeeee lepas diploma dulu (>__<)

Kena sampai UiTM, pukul 7.30 pagi. Kite konvo sidang 5, dekat UiTM Shah Alam. Oh yer. Lupa nak cakap. Kite aritu amek course Business Administration Human Resource Management. Alhamdulillah, berjaya grad dengan jayanyeeee. Hip hip hureyyy! *lompat bintang*

Majlis start dalam pukul 9 pagi. Dan abes pukul 12 lebih. Masa dah settle je upacara konvokesyen, haruslah upacara snap snap gambar. Tapi, MasyaAllah, panas tak boleh nak kata. Mengalir ngalir peluh. (T__T) Dan kite amek gambar family pun dekat studio dekat luar dari UiTM. Tak sanggup nak beratur pepanjang dekat dalam pesta konvo tuh. Even harga mungkin lagik murah. Tapi ai tak rela menahan diri dari memengsankan diri di situ. (-.-")

Gambar yang amek dekat studio tuh, insyaAllah 2 minggu lagik siap. Tak sabar nak nengok! Heeee. Nanti dah siap, kite update lagik yek! ;-)

Tahniah Puan Intang 
^__^

Yeyy! Dapat bungaaa..

Yang siap pasu tuh dari Along (kirim dekat Mama sebab Along tak dapat balik, dia kerja dekat Penang) dan yang sebelah lagik tuh dari Mama & Abah.. ~lovelovelove~

Yang ni pulak, haruslah dari suami tersayang.
Hihihi.

FIRST TIME DAPAT BUNGA DARI DIA.
FIRST TIME OK.

Ok lah kan, dari tak pernah dapat langsung. :-P

Jangan pelik nengok Abah kite sebab dia memang serius sepanjang masa. Ok tipu. Time snap gambar aje. Dia tak garang pun. Mungkin wajah seorang polis memang gitu kot. :-P Tenks to my adik sebab snap gambar neh. Sian dia tak masuk dalam gambar. Sori dik. Gambar kat studio nanti, angah upload lain k! ;-)

Dengan kengkawan & ex-housemate.
TAHNIAH KORANG !

Kite pulang jubah ni semula keesokkan harinya. Kena denda RM2. Hoho. Tapi at least, tak payah beratur pepanjang. My advise, kepada yang akan konvo tuh, kalau nak pulang jubah dan tanak beratur panjang sehingga boleh memengsankan diri, pulang je the next day, puas sikit amek gambar. Huehue. Lepas tuh, pulang time bebudak tengah upacara konvo. Masa kite pulang tuh, dalam pukul 3 petang. Acara konvo untuk sidang petang dah start dah. So memang bilik jubah, lengang! Tak payah nak sesak sesak. Ngeeeeeeeee. 

Untung laaa. 
Konvo dah ade suami. :-P

Mungkin kite nampak sedikit gemok akibat baju yang besar dan pemakaian tudung yang tidak sesuai (selalu pakai tudung bawal je). Eiii..menyesal pakai tudung yang menggemukkan muka ku dan pakai baju yang menggemukkan diriku. (tak boleh terima kenyataan.)


Dan..............





Kami masih berdua. 
Belum lagik bertiga.
:-P


Doakan kami. 
^__^

Psst. 
Tak sabar nak tunggu hujung bulan ni.
ITS OUR HONEYMOON TIMEEEEEE!!!
<3