.air oksigen yang super power ! huehuehue

Salam.


Hai koranggggg ! Hari ni kite nak share satu air best dengan korang. Pernah dengar pasal air oksigen? Mesti tak pernah kan kan? Kalau pernah pun, buat buat lah macam tak pernah dengar. Haha. Sebab kite nak cerite neh. ;)

Ektuali, air ni warna dia jernih je. Botol je kaler biru. Huehue. Air neh di campur dengan oksigen untuk sel sel dekat badan kite yang sememangnya kurang dengan oksigen. (-.-") Air oksigen neh, sebotol RM4 jer. Kalau sekotak, RM96. Dalam sekotak tuh, ada 24 botol. Kalau beli berkotak kotak, nanti harga dia kurang sikit.

Korang beli lah air neh. Bagi mak ayah pakcik makcik atau korang sendirik minum sebab air neh kan, dia bagus untuk orang yang ada sakit kencing manis, lemah jantung, darah tinggi dan macam macam penyakit lagik. Tak try, mana nak tau hasilnya. Kan kan? ;-)

ANTARA KEAJAIBAN AIR OKXY WATER
Jenis penyakitFungsi
1.Penyakit parkinsonMeningkatkan pembekalan oxygen ke otak,mengaktifkanSel otak & mengurangkan kerosakan sel otak dan menguatkan ingatan.
2.Penyakit sawanMeningkatkan bekalan oxygen ,mengelakkan kekurangan oxygen &mengurangkan peluang diserang.
3.Sakit KepalaMendorong peredaran darah,meningkatkan pembekalan oxygen menyelesaikan kapilari darah daripada kejang.
4.InsonmiaMengurangkan & menyelaraskan tekanan luar biasa dan menenangkan fikiran.
5.Selsema,sakit kerongkong,batukMengunakan oxygen untuk menghapuskan bakteria pada kerongkong & mencapai tahap mengelakkan selsema.Amat berkesan apabila pre selsema,kerana mencas semula ketidakseimbangan eletrolit dan membaiki selsema.
6.Masalah hidungMemperbaiki & membantu badan jenis berasid kepada berakali supaya kesensiftian tidak wujud atau dibaikpulih.
7.Masalah penyakit asmaMemperbaiki kesensitifan daripada jenis berasid kepada berakali,menambahkan oxygen dan menenangkan ketegangan arteri badan.
8.Sistem pernafasanMenambahkan kandungan oxygen,meningkatkan fungsi paru-paru,meningkatkan imunasi,mengelakkan & menghapuskan bakteria.
9.PneumonectasisMembekalkan oxygen,meningkatkan fungsi paru-paru & menguatkan sistem imunasi.
10.Kelemahan IQ anak-anakMeningkatkan pembekalan oxygen kepada otak & menguatakan fungsi sel otak.
11.Kekurangan OXYGEN bayi (baru lahir)Meningkatkan pembekalan oxygen ke darah,mengurangkan risiko kecederaan pada otak & organ.
12.Selsema dan demam.Membantu menyelesaikan masalah sembelit dan memulihkan demam.
13.Tumbesaran bayi kandungan.Menapis darah semasa mengandung, meningkatkan kandungan oxygen dalam darah & dan mengalakkan tumbesaran yang NORMAL.
14.Tekanan darah tinggi.Menapis darah,meningkatkan METABOLISME lemak dan kolestrol,menenangkan tekanan kapilari serta melancarkan kapilari darah.
15.Badan jenis berasidOxygen mempercepatkan gabungan hidrogen dalam badan &akan mendorong badan berasid sembuh malah jadi normal.
16.Penyakit jantungMenapis darah meningkatkan oxygen pada jantung meringankan kesengsaraan jantung ekoran kekurangan oxygen.
17.Gastrik Ulser & DuodenitisMengawal & membunuh pembiakan bakteria & menuetralkan asid.
18.Penyakit ginjalMenguraikan toksin,menapis darah & mengaktifkan fungsi ginjal.
19.Penyakit kencing manisMeningkatkan fungsi pankerias,menyalaras kandungan glukosa & metabolisme,mencegah dijangkiti.
20.Penyakit angin,ArthritisMembersihkan uric berasid ,menapis darah & meningkatkan kestabilan elektro-magnet badan kita.
21.HepatitisMngaktifkan sel badan,meningkatkan fungsi buah pinggang & menguraiakan toksin.
22.MabukOxygen dapat menguraikan alkohol,mengurangkan pengaruh buah pinggang dan otak.
23.Masalah sembelit dan usus.Mendorong pembiakkan bakteria aerobic serta menggalakkan fungsi usus normal & lancar.
24.Penulinan darahOxygen dapat menuetralkan & mengurai bendalir merbahaya dalam badan.Misalnya urea berasid,kolestrol dan sebagainya.
25.Kurang semangat & kelesuanMeningkatkan pembekalan oxygen ke otak,meningkatkan metabolisme,meningkatkan keupayaan bekerja & fokus belajar.
26.Meningkatkan sistem imunisasiMenguatkan sistem limpa dan menghapuskan bakteria & memulihkan kesihatan badan.
27.Anti- kanserMengawal sel kanser daripada merebak serta meningkatkan perubatan kanser lebih cekap dan berkesan.
28.Anti-toksikOxygen dapat menguraikan toksik dan menghentikan ancaman toksin dengan cekap dan efektif.

Ni pamplet tentang air neh.
Klik untuk tumbersaran maksimum :'D

Semalam, kite ikut suami kite, ehem ehem, pergi kilang air oksigen neh. Dekat Serkam, Melaka. Ektuali, bisnes air oksigen ni suami kite punya bapak punya. Kite neh tukang nyibuk aje. >__< Hari ni kan cuti, so, malam tadik, kite ikut lah dia pergi melawat kawasan. Tolong sekali packing air oksigen. 

Kite tolong tampal label air kat botol neh pastu masukkan dalam kotak. Tengok lah, kite baru sekotak, orang sebelah (Ipang) dah 4 kotak. (-.-") Kite memang ditakdirkan untuk jadik bos kot. Haha. Ok gurau je yang. Len kali kite nak ikut pergi kilang air lagik tauu. Hukhuk. Yang bos sebenarnya abah mertua kite. Nampak tak muka beliau dekat kotak air oksigen tuh. Heee. (^_^)


Selain dari air oksigen untuk diminum, ada jugak produk lain seperti Okxy Spray neh. Ektuali, okxy spray neh air oksigen yang tinggi oksigennya dan boleh di spray ke muka korang. 

  1. Cepat Meresap Ke Lapisan Bawah Kulit
  2. Menyegarkan
  3. Melembapkan
  4. Mengaktifkan Sel
  5. Memberi Nafas Baru
  6. Pertahanan
  7. Mata Bermaya Dan Terserlah
  8. Melegakan Keletihan
  9. Menggalakkan Penyembuhan Luka Dan Kulit Melecur
  10. Meringankan Masalah Resdung Dan Pernafasan
  11. Membantu Masalah Ruam, Sakit Kulit Dan Jerawat

Alaa..banyak sangat kegunaan dia. untuk keterangan lanjut, korang boleh tengok sendirik website dia dekat SINI. Pasal OKXY SPRAY plak, ada cerita dekat SINI.

Ni pamplet tentang OKXY SPRAY
Klik untuk tumbesaran maksimum. ^^

"A concomitant to All Degenarative Illness. Badan yang kebuluran Oxygen akan menjadi sakit; dan jika ini berterusan ianya akan mati, ini merupakan satu fakta yang tidak dapat disangkal oleh sesiapa." - Dr Stephen Levine, Renowned Molecular Biologist Author, Oxygen Deficiency.

"Kekurangan bekalan OXYGEN kepada tisu tisu dihubungkaitkan dengan penyakit penyakit yang serius seperti penyakit jantung, anemia, keracunan yang teruk dan lain lain. Ramai saintis percaya yang kekurangan ocygen bertahap bertanggungjawap terhadap formasi sel sel canser, lantas merupakan penyebab utama cancer." - Dr Otto Warburg, Two-time Nobel Laureate Winner of the Nobel Prize for Cancer Research.


Ni no tepon dan emel suami kite. 

TOLONG JANGAN SALAH GUNA 
seperti mengurat beliau atau rela dingurat oleh beliau.
(-.-")

Sesungguhnya, isteri beliau...
SANGAT GARANG OK!
Ggggrrr!

OK. BACK TO THE TOPIC. Hehe.
Kalau nak beli air oksigen neh, boleh contact dia ek. Cakap jer korang kawan kite. Nanti mesti dapat diskaun punye. :-P (kalau beli banyak lah tapi hehee)

Dan kalau malu nak contact dia, 
contact kite pun boleh. ^^

PUAN INTAN :-P
intanurulfateha@gmail.com
012-7186471
(sms/call/whatsapp/wechat/line)

Hamek kau. 
Semua ada. :-P

OK. 
Selamat men-oksigen-kan diri.
(^________^)