.intan irfan dah kawen ! - [review 2 : inai di jari + malam berinai]

Salam.

Sambung lagik entry kaweng. Kali ni, kite update pasal malam berinai pulak yek. Kite kan nikah lepas isyak. Gedebak gedebuk, setel dalam pukul 10 lebih. Perut dah lapar! Tapi masa dah suntuk, so korbankan perut dan pergi bersiap untuk malam berinai pulak. (-.-")

Tadaaaaaa.
Kite memilih untuk pakai songket bunga tabur time berinai. 
(^__^)

Heeeeeee.

MEKAP DAN OUTFIT SEMUA TOTALLY OLEH

Mekap ni sama je macam time nikah, cuma Kak Salina touch up balik. Lepas settle majlis berinai, Ipang dah tak menyabo nak jamming. Sebab Abah kite ada panggil orang kugiran. Doang perform sampai pukul 2 pagi. :'D Pastu Ipang pun tumpang sekaki jamming. 

Gaya seorang rockers :-P

Yang baju hijau tu Mak Mertua kite.
Sempoi sangat, siap nyanyi. Hihihi

Tengah tengah jamming, adik kite bakar bunga api.
Huuuuu meriah sangat malam tuh ! :')

Antara tetamu yang datang masa malam nikah + berinai.

Sibuk Ipang jamming, sibuk kite posing dengan kesayangan.
^_____^

OK! Nak cerita pasal SEBELUM nikah. Sebelum nikah, mak andam kite bagi kite sehelai baju free untuk diberangan-kan. Baju ni tak termasuk dalam pakej bridal yang kite amek. Tapi disebabkan kite ni comel, kahkah dia kasik kite selai baju. Dia suruh pilih apape baju, so kite pilih baju ni. :-) 

Cantik kan? 
Kalau buat sanding pun cantik jugak.
:'D

Tapi untuk bersanding, kite dapat baju baru. Baju tuh memang di buat khas untuk kite. Yey! Sayang Kak Salina lebey. Kite memang dah cakap dengan dia, kite nak baju kaler putih yang comel comel, sesuai dengan perwatakkan kite yang comel. (kononnye) Hihi. 

Isteri Dak Ipang.
(^_~)v 

Suami rockers, isteri pong kene same.
Heeee.

CANTIK TAK INAI KITE?

Percaya tak, inai kite neh cuma berharga RM120 jer. Siap sekali dengan kaki, tangan dan lukis lukis kat kaki dengan tangan ni. Yang inaikan kite, kawan adik kite jer. 

Dup dap dup dap masa nak pakai inai neh. :')

Mahap lah gambar tak terang sebab ni cilok dari instagram.
Kite berinai pagi. Malam nak nikah, pagi baru pakai inai.
(-.-")


Kalau nak tempah inai dia, boleh contact dia dekat 
Nama dia PIKA.

Ok. Next entry will be bersanding.
Stay tuneeeeee ! 
:'D 

Dan ALHAMDULILLAH..
Sudah seminggu bergelar isteri.
PUAN INTAN 
(^__________^)

REVIEW 1 : NIKAH