.Pre-Wedding Intan & Irfan

Salam.

Sebenarnya, dah lama berniat nak buat pre-wedding ni. Tapi tapi tapi..disebabkan beberapa faktor seperti masa dan jarak antara kite & Ipang, haruslah macam susah nak buat pre-wedding neh. Ektuali, tak de penting pun pre-weds ni. Tak wajib pun. Suke suke jer. ;)

Kite plan nak buat style kampung kampung. Siap belajar dengan Mama cemane nak pakai kain batik. Selalunya, pakai kain batik tuh style macam pakai tuala. Kahkah. Pastu kite siap pakai tali pinggang, in case kain batik tuh terburai. (T_T) Haha.

Beberapa hari sebelum photoshoot, kite ajak besties kite survey tempat. Survey tempat untuk outdoor photoshoot time wedding nanti dan photoshoot untuk pre-wedding sekali.

So, decide tempat, nak buat dekat sawah. Ipang tu dia tak berapa nak banyak songeh sangat. Dia jenis orang yang ikut je cakap kite. Tapi tu tak bermakna kite queen control ok. (-.-") Dia just malas nak cakap banyak. Haha. Ok sambung. 

Ipang sampai rumah kite tengahari. Tapi takkan nak photoshoot time panas-panas tuh. Dalam lepas asar, kite pergi area Sungai Balang, Batu Pahat. Time tuh, ada dua pasangan pengantin tengah photoshoot. So, tak nak lah kacau doang tengah posing posing. Since sawah tuh luas, kiteorang masuk ke dalam lagik. Phew. Abes beby myvi berhabuk. (-.-")

Kiteorang pergi berlima. Kite, Ipang, kazen Ipang, Yeop (adik kite) dan Chacha. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Thanks to kazen Ipang, Zakwan yang menjadik director dan thanks a lot to Yeop sebab jadik cameraman. ^_^

Props pun tak ade sangat. Semuanya guna apa yang ade aje. (-.-") Tak pe lah. Janji happy dan enjoiceeeeeeeee sangat sangat sangat ! Ngeee. ^^

Suka gambar ni !

Muka bahagia.
(^___^)


Cantik kan view ni? :-P

Yang ni pun ! ^^

My faveret picca ever !

Kalau nak tengok gambar lain, boleh tengok dekat album FB kite dekat SINI. Ada story behind gambar gambar neh. :-) 

Less than 30 days. Wish me luck ! ^^
Aminnn...