.lets counting, because it is MARCH !

Salam.

Ini adalah scheduled entry tepat jam 12 malam. Huhu. Lama giler rasanya tak buat scheduled entry. Memula rasa macam malas jugak nak taip entry neh. Sebab sejak dua menjak neh, mood kelaut aje. Cheh. Makin nak kawen, makin nak sentap. Apa pun tak boleh. (-.-")

Ok. Pikir positif. Cepat cakap YEAY! Sebab skang dah masuk bulan March. Bulan yang kite tunggu tunggu. Hihi. Ada ke patut, aritu kawan kite whatsapp kite, dia cakap tahun neh, takde bulan March. Terus pergi April. Keji sungguh. (-.-") HAHA. Heidi Shafiq jahat ! :-P

Hari ni dah masuk 1 March. So, insyaAllah ada lagik 30 hari lagi sebelum Majlis Pernikahan kite. Heee. Kite nikah insyaAllah 30 March dah Majlis Sanding pulak, 31 March. YEAY! *lompat bintang*

Teaser baju nikah. 
Cantik tak? :-P

Perasaan nak kawen neh kan, kejap excited, kejap macam, Urghhh dah nak kawen ke? Tak puas enjoy. Wuuu~ (T__T) Mungkin sebab ada 30 hari lagik. So macam relaks dulu kot. Relaks lah sangat. Tak tahu dalam hati neh, tuhan aje yang tau. Macam macam benda kite pikir. :'( Takpe. Lets enjoiceeeee the preparation. Banyak kawan kawan kite yang dah lepas majlis, doang cakap, doang rinduuuuuuuuu sangat dengan preparation wedding. 

Yeah, it is happened to me. Tapi bukan untuk wedding lah. Sebab kite belum kawen lagik. (-.-") Kite rindu nak buat preparation tunang. Bile nengok kawan kawan tunang, rasa seronok sangat. Dapat rasa bahagia yang doang rasa. :-)


Jemput datang !

Kad kahwin pun dah banyak kite pos pada kawan. Pada kawan kawan yang tak dapat lagik kad, kalau nak, cepat cepat bagitau kite. Sementara stok masih ada. :-P Kalau tak dapat kad kahwin pun, datang jer rumah kite. Kite jemput semua kawan kawan kite. Yang tengah baca entry neh pun kite jemput jugak. :-) Kalau korang rajin, print lah sendirik kad dekat atas neh. :-P

Wiken neh ada 2 projek nak buat. Satu pre wedding photoshoot. Satu lagik, nak cat bilik. (-.-") Rasanya dah berkurun tak cat bilik neh. Skang warna pink, nak cat baru, tapi kaler pink jugak. HAHA. Pink lain sikit lah. :-P Tak sabar nak nengok hasilnya. ^^

Oh. Sangat tak sabar nak photoshoot pre-wedding. Ntah macamane gaya Intang dengan Ipang nanti. (-_-") Doakan semuanya berjalan lancar yek. Banyak benda nak buat. Tapi rasa macam tak cukup masa aje. 

Kadang-kadang bile pikir balik, macam tak percaya je akan kahwin dengan SUPER K. Eiii lama kan kite tak lukis lukis gambar katun guna paint, cerita pasal SUPER K. :-) Super K tuh watak Ifan masa dia atas kapal dulu. Rindu pulak zaman tuh. Hee. 

Kite memang takkan tau siapa jodoh kite kan? Semua Tuhan yang tentukan. Dan alhamdulillah untuk kurniaan tuhan yang ini...... :-)

YES, I DO!

To my dear future husband... Mohammad Noor Irfan bin Kamari.

Kite mintak maaf kalau dua tiga hari ni, kite banyak kecik ati dekat awak. Hukhuk. Kite kan puteri sentap. Eleh. Macam lah baru kenal kite semalam. :-P

Kite nak bagitau ni. Hari ni kan, dah genap 2 tahun 1 bulan 4 minggu kite kawan dengan awak. Maknanya kan...214 = I LOVE YOU! Sweet tak kite? Sweet tak? Ok. Tak sweet. (-_-")

Nak tau lagik tak? Kalau tanak pun, kite nak bagitau jugak! Tak kire! Hari ni pun genap 6 bulan kite jadik tunang awak. Hihi. Kite harap awak pasrah dan redha dapat tunang secomel dan semengade macam kite. (Kite pun pasrah dapat awak. :-P) Sebenarnya, kite bersyukur sangat dapat awak tau. Alhamdulillah. :') 

Eii dah besar dah kite. Awak pun dah TUA. :-P Dah tunang. Dah nak kawen dah pun. Semoga awak tak neves pada hari yang ke-30 dari sekarang. Tik tok tik tok. :-P 

Ok. Ni lah sebabnya kite suruh awak bukak belog kite tepat pukul 12 malam. Tak de benda best pun sebenarnya. Eiii..baca belog tunang sendirik pun berkire! (-.-") Love u much yunk! Sayang sangat. 

Kau sempurna bagiku 
Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku 
Ku sempurna bagimu 
Tak kurang sesuatu
Cinta bersatu... :-)

30 hari lagik. 
Jom kira sama sama. 
:-)