.2 hari lagik ! *wink*

Salam.

Eiiiiiiiiii rindunyeeeeeeeeee kite dekat belog ni. Hihihi. Gile lame tak hapdet. Rindu nak hapdet pasal preparation wedding. Tetibe tengok tengok dah tinggal 2 hari je ek nak kaweng. Zzzzzzzz. Apa pun tak boleh Intang neh lah. (-.-")

OK! Nak cerite neh. Tadik petang, kite dengan tunang kite pergi fitting baju untuk kaweng. Kite nikah hari Sabtu malam selepas isyak, 30 Mac 2013. Lepas nikah, ada majlis berinai besar. The next day, majlis bersanding, 31 Mac 2013, ahad.. Dekat rumah Mama Abah kite dekat Muar, Johor ni! Jemput datangggggggg korang semua. (^______^)

Tema kite mesti lah kaler pink. Kite neh kan mabuk pink. Kuang kuang kuang. Oh yer. Hari ni hari kedua kite bercuti. Rasa rindu pulak dekat opis. :-P Kite nanti naik kerja balik Jumaat depan, insyaAllah. 5 April 2013. Malu pulak rasenye nak naik kerja time inai masih pekat di jari. Kuikuikui. Kite seminggu jer cuti sebab nanti nak cuti lagik untuk majlis belah lelaki.

Majlis belah lelaki, 20 April, buat dekat TS Hotel dekat JB tuh. Kat sana buat 2 pengantin, dengan Abang  kepada tunang kite sekali. Buat lewat 2 weeks sebab isteri Abang Ipar kite tuh tengah final exam pulak. So, tunggu dia abes exam dulu, baru leh buat majlis. ;-)

Alaa.. apesal lost neh. Tadik macam banyak je nak hapdet. Sekarang dah lupe. Kehkehkeh. Macam tak caye je Sabtu ni kite dah nak nikah. Badan cenonet. Maybe orang pun tak sangka kite dah 27 tahun. Aritu, kawan Mama datang rumah, dia cakap. Eiiiiiiiii keciknyeeeeeeeee bakal pengantin neh. Deng. Kite sengeh aje lah. Nak cakap cemane lagik. Dah memang patern badan tak leh nak besar dah. (-.-")

So, kite harap korang semua dapat doakan semoga majlis kite nanti berjalan lancar ek. Buat masa skang neh, kite tak neves lagik. Sebab banyak benda dalam kepala neh nak buat. Tak sempat nak pikir kena neves atau tak. Kah kah.

Ektuali dulu nak buat baju ni jadik baju nikah.
Tapi last minit, decide tukar baju lain.
Baju dia, sepraissssssss! *wink*

Alamat rumah kite :
No 93-5, KM 24, Bukit Naning, Air Hitam, 84200 Bakri, Muar, Johor 

GPS Koordinat : 
N +2° 1' 47.58", E +102° 45' 34.98"

OK! Nanti time majlis kite buat LIVE UPDATE oke. Bajet retis je. Haha. Maybe update kat FB or instagram jer kot. :-P

DOAKAN SEMOGA SEMUANYA
BERJALAN LANCAR YE!
(^_________^)