.honeymoon + photoshoot

Salam.

Wah, kemaen tajuk nak honeymoon segala. Majlis tak habes lagik dah pikir honeymoon. Kuikui. Ektuali, ni first time taip entry kat opis. Tapi time lunch hour oke. I tak salah guna kuasa. :-P

Semalam kan, kite dengan 2 orang besfren kite pergi round round dekat area Parit Jawa, Muar. Carik tempat untuk photoshoot outdoor time wedding kite nanti. Kite neh nama jer orang Muar, tapi tak penah pun sampai pantai kat situ. First time pergi. Kesian dekat diri sendirik.

Pantai yang kite pergi tu, bukannya pantai yang di komersialkan. Dia pandai biasa je. Ala ala kampung. So, should be fine for my outdoor photoshoot. Sebab kite tak hire pro-photographer. Bajet kecit. Cuma hire kazen tunang kite. Sebab dia freelance photographer. So, semuanya DIY. Boleh tak gituh? HAHA. Selagi boleh jimat, ai jimat. (-.-")

Sempat tak nak gemok sebelum majlis?
34 hari lagik.

LUPAKAN JE LAH INTANG.
(-.-")

Dua orang kawan baek.
^__^ 

Ada dua pantai yang kite pergi. Dedua oke. So, tengok lah nanti cemana. Photoshoot kat both tempat kerr.. Kena tengok masa jugak. Oh yer. Kite pun terfikir nak buat pre-wedding. Dah diskas dengan besties kite dan tunang kite konsep pre-wedding tuh. Cewah. Kemaen. Haha. InsyaAllah kalau takde aral melintang, Sabtu nanti. :-)

Oh yer. Berbalik pada topik honeymoon tadik, kite neh berangan nak honeymoon kat tepi tepi pantai. Tapi agak agak tak dapat pergi pantai yang best best, pergi pantai neh pun jadik lah. (T__T)

Hukhuk. Ok bai. Lunch hour dah tamat.