.this is an amazing product !

Salam.

Selalu dengar orang cakap, kalau nak jual sesuatu produk tuh, kena guna sendirik, baru boleh jual. Sebab nanti kite sendirik yang rasa kehebatan produk tuh. Ewah. :-P


One of my friend dah consume product ni sendirik then dia nak share kegembiraan dia dengan orang laen. Sweet kan? Keh keh keh. Ok. Kawan kite neh nama dia Farah. Dia neh dalamkategori Obese atau senang cakap 'kurang kurus.' Farah ni nak turunkan berat sangat2. Farah pun ada masalah resdung dulu tapi Alhamdulillah lepas ambil Herbalife ni, Farah bukan jek dapat loss weight tapi masalah resdung Farah berkurang, period pain hilang & body re-shape. Tona kulit pun jadi lebih sekata berbanding dulu. See, amazing kan? 

*klik untuk tumbesaran maksimum*

Skang ni, Farah ada buat promotion untuk produk Herbalife. Boleh refer flyers kat bawah ni... Untuk promotions tu, ada 4 promotions yang on going sepanjang Januari ni 

1.Delightful January (A) - 1 Set of Start Now Pack (SNP).
2.Delightful January (B) - 1 Bottle of Formula 1.
3.Delightful January (C) - 1 Bottle of Tea Mix (Lemon/50g).
4.Delightful January (D) - 1 Bottle of Formula 3.

SET A.


SET B 

SET C

SET D

Terms & Conditions :

1.ORDERS.
a.Order(s) should be made from 1.1.2013 to 31.1.2013 only.
b.Order(s) will be treated within 3 days.
c.While stocks last.

2.PRICE & ACCEPTED PAYMENT METHOD.
a.Price is excluding the postage (if needed).
b.Accept only Maybank (online banking or ATM/CDM transfer).
c.Please fill in the recipient's email : nfzamri@yahoo.com for us to track your payment when you make your payment via wire transfer.
d.Please email us proof of payment if you make your payment via ATM/CDM transfer to nfzamri@yahoo.com.
d.Payment must be made within 2 days or order(s) are cancelled otherwise.

3.FREE COACHING & INNER BODY ANALYSIS.

--------------------------

InsyaAllah, dengan izin Allah SWT, product neh boleh loss weight/gain weight/maintain weight cuma cara makan je lain. Anything, boleh contact FARAH dekat 013-5010095.