.selamat bertunang sis intan ! [video]

Salam. 


Cerita dah basi. Orang laen dah muak nak baca. Hihihi. Ektuali, baru je dapat video ni semalam. (-.-") Gila lambat. Wuwuwuuu~ Kite tunang 2 September. Dapat 8 January. Lame tak? Hihi. Tak kisah lah lame ke kejap, janji dapat. :-D

*sabar menunggu loading, pastu baru tekan play ok!*

Sorry sebab video neh agak shaking. Team videographer ni masih baru dalam arena video. Cewah. Poyo je ayat. Tapi doang cakap, before upload kat FB, ok je. Tak shaking. Bila upload, shaking pulak. Doang akan bagi original video dekat kite. Nanti kalau dah dapat, kite upload laen k. :-)

Ektuali, kite di-sponsor oleh mereka. Kite tak bayar pape pun. THANKS A LOT. At least, moment masa kite tunang, kite dapat tengok balik. Hihi. Walaupun majlis tuh cuma majlis tunang, bukan kawen, tapi rentetan kisah hidup (poyonye ayat) kite dapat tengok balik. Nanti leh tunjuk dekat anak cucu. InsyaAllah.

Beberapa bulan akan datang, kite upload pulak video nikah dan sanding ek. Hihi. Tak sabar nak nengok ! Tapi berlainan OV. Saja nak kan kelainan. :-P 

Klah. Nanti update lagik. Parappapapa... I'm lovin' it ! ^^ Ngeee.