.saya rasa saya perlukan panadol sekarang ni

Arghhh! Saket kepala ! (T__T)

One word.

KOYA.

Amenda tah Dak Intang neh status pesbuk cenggitu. *refer gambar di bawah* HAHAHA.  Tu namanya status orang tengah heart broken tanpa pikir pape. Dah tau saket kepala, pergi lah makan panadol terus. Macam lah pesbuk boleh kasik panadol :-P Ok. Tu status 2 tahun lepas. Masa tengah... Err.. tengah kepala saket lah ! Gggrr. Lagi mau tanya. :-P

Sep baek ada prince charming tolong selamatkan. :-P
.
.
.
.
.
.
It has been 2 years.. 
Alhamdulillah... 

"Abang Ipan nak kerja tu selamanya ke? 
Abes nanti kawen, bawak bini pergi naek kapal ke?"

"ISY..TAK LAH SELAMANYA. 
DAH KAWEN NANTI, STOP LA. 
SIAN ANAK ISTERI KENA TINGGAL JE."
.
.
.
.
.
.
.
Dan betul betul sekarang dia berhenti dan kami dah nak kawen pun. 
:')

*sayarindutunangsaya*

Makin nak dekat majlis, makin jarang jumpe. Makin jarang contact. Ok tipu. Tak de lah tak contact langsung tapi since kite dah kerja neh, tak boleh tidur lewat, punch card lelame. Dia pun sibuk. Kalau whatsapp pun, tetiba kite dah sampai bulan. Kadang tak sempat cakap gudnyte. (-.-")

Ok. Takpe. Dah tak lame dah. Semoga kite tak menyampah tengok muke die lepas kawen nanti. Kuang kuang kuang. :-P

Bace entry lelame pasal Super K atau tunang kite buat kite sengih sesorang. Kelakar jugak Dak Intang neh. Kehkeh. Sebab tu suke tulis entry dekat belog. Nanti boleh baca balik pastu sengih sorang sorang depan computer lepas tu Chacha tanye, Kenapa angah senyum sorang sorang? AH. DIAM LAH CHACHA! :-P

Ok. Gudnyte korang. ^^ Bertemu lagik di esaimen-lain-kalau-ade-mood- :-P Tataaaaaaaaaaa !