.pilihanraya umum VS wedding shaye

Salam.


Skang neh kan dah kekecoh pasal Pilihanraya Umum atau singkatannya PRU. Tarikh sebenar PRU tak tau lagik tapi ada ura ura mengatakan, PRU jatuh pada bulan 3 neh. (-.-") Tapi tarikh nikah dan sanding dah decide. Takkan sebab PRU, nak postpone tarikh pulak. (T__T)

Ok! Bakal suami dah setel part dia. Skang, part kite hampir setel. Kuikuikui. Tapi mostly preparation dah banyak buat. Yeay! Goodies bag dan doorgift dah start buat dengan Mama semalam. Semalam amek NPL (kampeni kite tak amek cuti Thaipusam), konon nak rehat dekat rumah sebab badan letih. Ahad dah sakan soppink barang barang wedding. Tapi semalam still tak dapat rehat sebab mengadap doorgift dari pagi sampai malam. (-.-") 

Kakitangan tak cukup. Cuma ada 3 pasang je. Mama. Angah. Chacha. Chacha tuh bukan boleh harap sangat. :-P Phew. Sep baek Chacha tak pandai baca belog lagik. Kehkehkeh.

Stress jugak bile pikir pasal PRU sebab takut nanti tak ramai sedara dan kawan kawan yang hadir. Emm..tapi takpe lah. Harap harap semuanya berjalan lancar. Semuanya kuasa Allah SWT kan? ^^

Ok. Dengar dengar khabar angin, PRU akan diadakan pada 30 Mac. Ada yang kata 23 Mac. Tapi majlis kite 31 Mac. The next day dah start sekolah. PRU biasanya akan dibuat dekat sekolah dan time cuti sekolah. Selagi tak bubar parlimen, selagi tak umum bile PRU, selagi tu kepala otak neh asek pikir ajer. (-.-") Secara logiknya, takkan dia nak buat 31 Mac sebab 1 April tuh dah naik sekolah dan tak mungkin doang semua akan buat April Fool. (-.-") 

Sebenarnye, cuma nak sedapkan hati sendirik aje. Huehue. Tapi takpe. Doa bebanyak ok! Semoga semuanya dipermudahkan. Kite cuma merancang, Allah SWT yang menentukan. 


Hey Intang dan Irfang 
Senyummmmmmmmm !
(yang sebelah kite tuh terlebey senyum :-P)

Ada lagik 60 hari lagik.
(^___^)