*berangan*

Salam.

Haha. Gelak dulu. Sebab sekarang mood nak jiwang saje. :-P Ni semua pengaruh drama Setia Hujung Nyawa tuh lah. (-_-")

Kite neh pesen jarang sangat dok mengadap TV. Sebab.. Err..kite lagik suke mengadap komputer dari mengadap TV. Kehkeh. Pastu sebab utama adalah, Chacha tuuuu. Mane kasik angah chance nak nengok! Asek conquer jer. (T__T)

Gila banyak kot drama melayu yang best best tapi kite tak layan. Macam Nora Elena, Ombak Rindu.. Tak pernah nengok langsung. (-.-") Ntah lah ek. Tak berminat. :-D Pastu kite pun bukan jenis yang baca novel. Tengok mood jugak lah. Memang tak penah beli novel pong. Kalau baca pun, pinjam kawan punye. :-P

Ok. Nak tanya. Berapa ramai yang layan drama pepetang Setia Hujung Nyawa tuh. *angkat tangan* Hihihi. Kite da tertinggal beberapa episod dah tapi bile nengok ramai dok update status kat pesbuk pasal drama tuh, terus nak try nengok. Tapi bila dah nengok, melekat ! Zzzzzzz. See, kuat betul terpengaruh dengan status kengkawan dekat pesbuk. :-P

Geram sangat dengan Hady (kawan Zain) dengan Erliza yang perangai macam !@#$%^&. Pastu geram jugak dengan Ikram yang suka kacau El walaupun Ikram tuh agak comeyy. *wink*

Eh nak tanya lah, korang macam kite tak? Bile nengok drama tuh, bile part romantik Zain dengan El, mule lah sengih soang soang pastu imejin yang korang heroin dan pakwe korang hero dalam ceta tuh. Ker kite soang yang cenggini? HAHA. 

Ok. Tak yah tipu. Kite tau, korang pun same. :-P

*Setia hingga ke hujung nyawa...*
InsyaAllah with ALLAH SWT's will.. 

"Cinta jangan engkau pergi... Jauh dari diriku lagi.....
Sesungguhnya cinta kita setia ke hujung nyawa...."

Haish, ni yang malas nak nengok drama neh. (-.-")