.alhamdulillah, dah setel viva ~ yeeeeha~

Salam.


First of all, syukur sangat sangat sebab dah setel viva. So, insyaAllah bulan 5 atau 6 nanti, konvo n I'm a degree holder. Alhamdulillah. Yang paling best, insyaAllah time tuh pergi konvo, dengan family dan suami. Ngeeee.  ^_____^

Banyak yang dah berlaku dalam masa beberapa bulan lepas. Nak cerita pun macam dah basi. Huhu. Tapi takpe. Letak aje lah gambar sikit sikit. :-P

Time dekat Langkawi ^^

Ektuali, nak share pasal preparation kaweng yang tak sampai 3 bulan lagik. Nanti kite share check list semua ek. Selagi tak buat check list, macam banyakkkkkkkkk sangat benda tak setel lagik. (T__T) Nak karang dulu entry tuh. Nanti malam ker, esok ker, baru publish. Hihihi. Kbai !