.tudung chiffon 3 layer rm35 jer !

Salam.


Ok. Sangat eksaited nak hapdet sebab kite neh jenis jarang beli tudung. Selalu pinjam tudung Mama jer. Pastu kalau beli pun, beli tudung bawal. Seploh hengget jer. Kadang kadang boleh dapat RM7-RM8 jer. Huhuu. (-.-") 

Petang tadik, ajak besties pergi K-Mart dekat Bandar Muar. Kat situ memang pusat jualan tudung dan baju baju kurung. Kite tatau sangat harga pasaran tudung tapi tadi kite pergi beli tudung 3 layer RM35 jer. Sangat teruja oke. Sebab kite rasa murah. Kalau nak beli Fareeda atau Ariani, memang tak mampu lah. Tu boleh pinjam tudung Mama. Kehkeh. 

Kite beli 2 helai. Satu tu kombinasi kaler... Err alaaa tetiba lupa sebab tudung tu kite dah basuh dan tengah jemur. Tak de dalam bilik neh. (-.-") Tapi dedua helai tu ada kaler pink ! :-D Pastu kan, kite beli shawl half moon yang ala ala radiusite tuh. Pun murah. RM45 jer. Nak nanges rasanye sebab murah sangat. (T__T) Kite beli dua. Satu lagik untuk besties kite. Sebab dia nanti jadik pengapit kite time kaweng nanti. ^^

Oh ye. Eksaited sangat beli tudung bebanyak neh sebab Khamis neh nak gerak ke Alor Star, Kedah. Nak pergi wedding Abang Tunang kite. Pastu nak pergi rumah ahkak dekat Penang pastu Mama ajak pergi Langkawi. Nak jenjalan pastu nak beli barang kaweng kite sikit katanya. (-.-") Tak pernah pergi Langkawi. Best ke? :-P

Mama cakap, boleh beli cekelat sikit untuk hantaran. Rasanya, tak sempat buat hantaran, dah hantar ke perut comel ai neh. Huhuu. 

K lah. Nak hapdet pasal tudung je dah melalut benda laen. =,='

Gambar hiasan.
Masa ni Chacha ajar Abang Ipan buat susu.

BAGUS BAKAL LAKI AI NEH.
Practice makes perfect.

SELAMAT MALAM !
^______^