.sentap tak? haha

Ramai mengadu herbalife mahal. Bila ditanya, tak pernah guna, dengar orang cakap je. Patutlah. Erm, memanglah herbalife mahal, sebab resultnya pun mahal kalau anda serius. We pay for tbe value, not d price. Thats why herbalife keep on growing day by day.. p/s: don't judge book by the cover.. SERIUS PEOPLE ASK ME NOW!!!

Ehem. Kemaen dak intang neh. Dah macam Herbalife Distributor :-D Ngahahaha. Jangan pelik sebab aritu kite revie SDII Alpha Lipid dan hari ni, kite nak review Herbalife pulak. Ektuali, dua benda alah neh, benda yang berbeza okeyh. (-.-")

Herbalife adalah produk Pengurusan Berat Badan utama di dunia. "Pengurusan" di sini bermaksud "URUS" bukan kurus. Jadik, produk Herbalife boleh menurun & menaikkan berat badan disamping membantu mengurangkan masalah kesihatan yang lain :)

Ok. Kite ada jumpa satu quote dari page Herbalife dekat pesbuk. Ehem. Ce korang bace :-D

Harga rokok naik RM 0.20
Dunhill Sekotak - RM 10.20
Sehari - RM 10.20 (boleh makan kfc satu set)
Seminggu - RM 71.40 (boleh isi minyak kereta penuh tangki)
Sebulan - RM 306.00 (boleh bayar duit kereta viva 9 tahun)
Setahun - RM 3,723.00 (boleh bayar duit insuran nyawa)
5 tahun - RM 18615.00 (boleh pergi umrah)
10 tahun - RM 37230.00 (boleh buat duit muka rumah)
20 tahun - RM 74460.00 (so nilaikan sendiri apa yang dapat dibuat dengan amaun ini)
Kepada perokok2, selamat menikmati hari kenaikan harga rokok ya=) !!
Daripada ambil rokok benda yang membawa 1001 keburukan, bagus ambil herbalife yg duk cakap mahal sekali tu utk kesihatan jangka panjang...

SENTAP TAK? HAHAHA. Kalau tunang kite bace, kompem dia tak sentap sebab dia pesen kalis api bunyik air sume jadah tuh die kalis. (-.-") Tapi kan, memang betul pun calculation tuh bile pikir pikir balik. Kan? Hurmm..

So, korang fikir lah sendirik. Berhabes duet untuk kesihatan atau berhabes duet untuk menjahanamkan kesihatan. Zzzzzzzzzzzz! (T__T)

Encik Tabihin 56 Tahun, 
bekerja sebagai pengawal keselamatan. 
Dahulu pakai seluar pingang saiz 46, sekarang 38. 

Dahulu kolestrol tahap 6, 
sekarang turun ke tahap 2!

Orang yang dah berusia pun boleh consume herbalife jugak.. :)

Atlet negara pun amek Herbalife :-)

Kenal tak gadis kiut neh? She is blogger ;-)

Ni belog dia. 

Dia dah lost 13kg..
dulu pakai seluar saiz 32, skang da 26! 


Fuyooo. 
POWER! :D

So, ape korang tunggu lagik :-D

Boleh like page Herbalife kawan kite dekat SINI dan bace artikel dan catatan dia apsal herbalife dekat belog dia kat SINI. Tak paham pape, boleh tanya kite atau dia. Hihihi. 

Selamat ber-HERBALIFE ! ^__^