.rambang mate pilih kad kaweng !

Salam.

Yuhuuuuuuuuuuu~ Di malam yang sunyi sepi ini, tetiba mood nak hapdet belog pula. Hihihi. Tadi sesambil ajar Chacha buat homework die, dok gugel lah kad kaweng. Dari satu pesbuk ke satu pesbuk, dari satu belog ke satu belog.

Ada yang murah tapi buruk. Sesuai lah dengan harga yang murah. :-P Ada jugak yang mahal tapi tak cantik. Dan ada jugak yang murah dan cantik. (di mata kite) Yeay! Save setiap gambar pastu semangat pegy mms dekat Super Tunang atau bakal suami kite. Ehem !

MMS yang pertama telah selamat kite hantar...

RESPON SUPER TUNANG
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"Pilih yang cantik cantik lah yunk. 
Hukhuk. Asek katun je."

Zzzzzzzzzzzz ! Dia tak cakap tak cantik. Dia tak cakap buruk. TAPI DARI AYAT DIA TUH KITE TAU DIA NAK CAKAP YANG KAD KITE PILIH TUH TAK CANTIKKK !!!!!!!!!!!!!!

Pastu kite jawap ah, Katun tu kiut. Huwaaaa. Pastu dia jawap plak, Hmm..amek je lah kalau dah berkenan. 

Hm nampak sangat dia tak berkenan. Ok, rejected kad yang itu. (T__T) Telupa pulak, dah meningkat dewasa, tak leh guna kad katun katun sangat. (-.-")

Penat jer dok mms. Pastu send lagik mms. Gambar itu, gambar ini. Siap mms gambar banner dan bunting. Sumpah santek. Rasa nak tempah sekarang aje. Pesen tak menyabo Dak Intang neh. Keh keh. Sebab dia buat promo sampai bulan neh je. Pastu dah tak dapat harga murah dah. Ikutkan, majlis kite insyaAllah on March, so kalau tempah kad bulan 12, should be nice lah. Kalau tempah sekarang macam awal sangat. Tapi just nak dapatkan harga murah tuh. Dalam 35-25 sen untuk full colour. Sangat murah kan ! Haishh.. =______='

Ok sambung pasal Super Tunang. Pastu last last dia sms kite, dia cakap, 

"Apa kata Sayang pilih je semua. Abang datang nanti, kite pilih sesama. Bijak kan Sayang kau ni yunk. Hang lah henpon Abang.."

Haha. Hang terus henpong dia ! Zzzzzzzz. Nampak sangat banyak mms yang kite kasik. Sabtu ni dia datang rumah. Yeay ! Harap harap dia setuju lah pilihan kite. Selalu nya dia setuju aje. Tatau lah apesal ni nak banyak songel plak. Aritu masa pergi bridal, baju pape kite pilih, dia on aje. Gggr. :-P

Super Tunang kate, kad kahwin tak perlu memahal. Duit boleh bawak ke tempat laen. Mama pun cakap cenggitu. So, bajet kad kaweng kite sekeping 35sen ke bawah :-P Buat memahal, nanti orang buang jugak. Ye dak? Bukannye orang frame ke ape. Pastu rasanya kena tempah 2k sebab aritu akak kite tempah 1.5k pun tak cukup. Abah siap fotostat lagik kasik kawan kawan dia yang chinese & indian. Kawan Mama Abah raaaaaaamai. Sedara mara lagik. Kawan kawan kite pong ramai. Bukan semua boleh terima kad tag kat pesbuk. (-.-")

So, Abah cakap, time kite kawen, kena tempah banyak sikit. (-.-") Sebab tuh kena carik kad 35sen ke bawah. Adoiyai ! (T__T)

Ok bai ! Tu saje nak ceghita..
:-)