.tunang kite sweet lah !

Salam.

Eceweh ! Kemaen sekarang hapdet belog nak ceta pasal tunang je kan. Huehue. Sebelum neh boipreng. >__< Ektuali, setelah 3 hari jadi tunangan orang, rasa bahagia je. Ewah ewah. Baru 3 hari, boleh lah cakap. (-.-") Tapi harap harap, dalam hari hari mendatang nanti, harap semua nya baik baik saja. Aminnn.. ;-)

Dalam masa 3 hari neh, kite macam malu malu lagik nak panggil Ifan tuh tunang. Segan. Malu. Sume ada. Huehue. Tadi masa lunch hour, borak borak dengan ofismate. Still cakap "Boipren kite kan.. Dia kan.. Eh, Tunang kite kan.." Haha. Sumpah segan nak cakap tunang tunang neh. (>__<)

Bila on call dengan ifan, still tak de nak cakap cakap pasal tunang kite tunang kite. Tak terbukak mulut neh. Segannya. (T__T) Cane neh. Hukhuk. Tapi kalau kat sms, nak cakap gud morning ke, gudnyte ke, boleh lah cakap sebab meset tak boleh dengar suara. Huhuhu.

Tapi kan, Ifan neh, sejak sejak tunang neh, kemaen dia punya sweet. Cakap kemaen lembut. Kalau sebelum neh, kemaen nye lahai dia punya kasar macam kite neh kawan kawan dia aje. Skang neh, kite pulak jadik diam, senyap. Segannya woi ! (>__<) Bila meset ke, cakap ke, sket sket, "Tunang abang tersayang ni..." Oit tunang abang.. Morning.." Dan beberapa ayat lain yang.. Aishhh segan nye. Hukhuk. Kite pun tak de cakap cenggitu. Tatau nak start cemane. Hukhuk.

Tadi dalam pukul 9 lebey, kite macam dah ngantuk, nak tidur. Tapi macam awal lagik. Since mata kite sakit, tak de mood nak buat apape. PC pun chacha conquer sebab maen game. Skang ni pun, dapat taip entry sebab dia dok main main menda tah. Heee.

So, tadik kite call lah Ifan.. Lambat dia nak angkat.. Pastu bila dia angkat jer...

Kite : Sayang !! Heee..
Dia : Iyer... Hehe. Sayang ni buat abang bangga jer.
Kite : Hah? Bangga? Kenapa plak..
Dia : Doang tanya, siapa yang call. Abang tengok  henpon, sekali Sayang yang call. Abang cakap lah "Tunang aku yang call.."
Kite : *blushing*
Dia : Bangga tau Abang, tunang Abang call. Hehehe.
Kite : Eleh, kite pun tak de cakap cenggitu. Hehee.
Dia : Eiii..kecik hati Abang.
Kite : Alaaa kite maen maen je, kite segan lah. Yunk, kite dah ngantuk neh.
Dia : Kejap lah. Abang tengah meeting dengan bla bla bla.... Malam nanti Abang call, Abang janji.
Kite : Ok. Call sampai kite bangun tau. Janji !
Dia : Janji Sayang.
Kite : Yeay!  Ok bai. 

Haish, dah ngantuk dah neh. Tak sabar nak tunggu tunang kite call. Memacam benda nak ceghita. Huehue. Errr.. nanti kan, dah dapat semua gambar dari photographer, kite buat review pasal Majlis Tunang yek. Nak cerita dalam satu entry, macam banyak sangat. Nanti kite buat part by part yek ! :-)

Amek angin kat luar rumah lepas abes majlis ;)

Peace !
(Gambar ihsan dari SalinaBridal)

Gambar tipah tertipu dari Eykameow.
Nanti kite cerita pasal Eyka tipu kite ek.
(>__<)

Ok bai. Chacha dah bising nak maen game. (-.-") Nyte !