.review majlis tunang : DOORGIFT

Salam.


Rasanya ni review terakhir kot sebab rasa macam dah tak de ape yang nak di ceritakan. Eh, ke kite ada tertinggal apape ek? Huu. Kalau nak tau pape, tinggal komen kat ruang komen ek ! ;-)

Oh ye. Doorgift kite biase biase aje. Kite guna paper beg, thank you tag dan doily paper dekat bahagian luar. Then lekatkan riben. Dekat dalam pulak, kite letak gegula, sumi, apam polkadot dengan felt keychain. Paperbag tuh kecit. So, terhad lah nak letak pape kat dalam dia. Paper bag tuh kite beli online dekat SINI. Doily Paper pun beli kat situ jugak. Doily paper tuh kertas yang warna putih dekat gambar gambar bawah neh. Susah nak explain. Huhuhu. 

Ni pinjam bakul mama. 

Bakul neh buat isik doorgift. Senang nak kasik doorgift kat sedara mara dan kawan kawan. Hihi. 

Ni lah doorgift kite. 
Simple aje.
(-.-")

Mahap lah. gambar tak berkualiti. 
Gambar dari OP tak siap lagik. :'(

Ni keychain felt yang kite beli dari kawan kite.

Close up lah sangat.
Huu.

Kerta putih yang kite tampal riben tuh lah doily paper.

Err..itu aje doorgift kite.
Tak de lah special mane pong.
(T__T)

Design thank you tag ni kite buat sendirik.
(^_~)v

2,9,2012 people like this tuh saje je buat camtuh. Gila ramai orang like. Hihi. Sebenarnya tuh simbolik tarikh kiteorang tunang. :') Puas hati dapat design sendirik. Jimat. Tak payah nak tempah tempah. Tak sabar nak design untuk kaweng pulak. :-D

Oh yer. Hari tuh ada yang komen pasal hantaran kan. Doang cakap, tak nampak gambar sudut yang kite maksudkan dekat bantal hantaran dekat ENTRY INI. So, gambar dekat bawah neh, harap dapat membantu. :') 

Senang dan murah. :-P
Tapi comot sikit kite gam. (-.-")

Sekian sahaja entry review majlis tunang dari pentunang-bajet-kecit. Dan sebelum tuh, kite nak explain sket. Bukan niat kite nak menunjuk nunjuk apatah lagik mendongak langit (ewah, kemaen ayat hihi) bile hapdet pasal entry tunang semua neh. Kite cuma nak share preparation kite. So, senang lah untuk kawan kawan yang laen yang bajet kecit macam kite tapi idamkan majlis yang sempurna time tunang.. 

Memang betul, ada yang mengatakan bila bertunang, perlu di rahsiakan, perkahwinan yang diwar-warkan. Tapi, pesbuk kan penuh dengan kengkawan dan sedara mara. Kite anggap semua yang ade dalam pesbuk kite, semua kawan kite. Kalau bukan kawan, kenapa add kite?

Hmm..salah ke nak share happiness dengan sedara mara dan kawan kawan? (T__T) Ada sedara mara yang tak dapat datang time majlis tuh dan pesbuk lah medium untuk kami berkomunikasi. Bukan ke lebih baek mendoakan semoga hubungan yang dibina ni berkekalan sehingga kami nikah dan bukannya mengata "Kalau tak jadi, padan muka." :')

Okbai. 
Selamat malam kawan kawan.
Jumpa lagik laen kali.
(^___^)

**Kalau nak beli SUSU ALPHA LIPID SDII, 
boleh contact kite dekat SINI yek ! :)