.kite ade jual susu Alpha Lipid SD2 !!

Salam.


Korangggggg..kite ada jual susu Alpha Lipid SDII. Kalau ada sesiapa yang berminat nak beli, boleh PM kite ada text kite di 012-7186471. InsyaAllah, boleh kurus dan sihat tanpa perlu berdiet ! :-P

Jangan risau, rasa dia SEDAP. Ehem! Rasa susu ni macam rasa soya.. Mix dengan vanila dan green tea.. Boleh shake dengan air sejuk lepas tuh bile minum, rasa macam askem vanila pong ada. Hihii. Tak rugi cuba tau.

Siapa kata kena berlapar time diet? Bila minum susu Alpha Lipid SD2, korang still boleh enjoy good food dan still LOSE WEIGHT!! Ohsem kan?

Seminggu je dah turun 6kg !

Try lah beli satu tin dulu. 
Tak menyesal punya. 
(^__^)

Pape PM kite kat pesbuk atau 
email kite atau
intanurulfateha@gmail.com
sms/whatsapp kite yek !
012-718 6471
tak pun BBM kite ;)
29DDB1EB

Okbai :')