.i'm someone's fiancee !

Alhamdulillah...
(^___^)

02-09-2012
Kite dah jadik tunangan kepada Encik Mohammad Noor Irfan bin Kamari. Ewah. :-P Nanti kite hapdet entry next time ek. Hari neh memang bebetul tak larat. Gambar pong tak banyak sebab mostly gambar dekat OP. Apa yang kite upload kat FB, itu jer lah yang ada pada kite sekarang. Huhuu.. Tenks untuk wish dan doa dari korang semua. 

Err..macam tak caya dah jadik tunang orang.
Few months to go to be his wife !

Doakan semoga semua yang di rancang, 
dipermudahkan.
Aminnn...

Nanti kite hapdet lagik pasal baju, pelamin, mekap, video, gambar, hantaran, tetamu yang datang, sedara mara, family dan banyakkkkkkkk lagik sebenarnya nak cerite! Hihihi. Sabar menungu yek ! :-P

Special thanks to Mama Abah Along Yeop Adik Syu Chacha yang selalu ada time suka dan duka dan bersusah payah untuk Majlis Tunang kite. Thanks kepada sedara mara, kawan kawan yang sudi datang jejauh. Kepada photographer dan videographer yang sporting habes yang diimport khas dari Shah Alam dan Kuantan. Thanks kepada jiran jiran yang tolong family kite untuk majlis neh.

Dan semestinya kepada rombongan pengantin tunang kite dari JB, Segamat, KL, harap korang tak serik datang rumah kite. Mintak maaf sangat sangat kalau ada yang terkurang. >__<

Dan akhir sekali, kepada tunang tersayang, Errr...kite sayang awak sesangat. :') Ucapan seterusnya kite dah meset kat awak tadik kan? Kuikuikui. Love u soooooooo much !! 

"Kau sempurna bagiku, tak kurang sesuatu.. Kau terima apa adaku.. Ku sempurna bagimu.. Tak kurang sesuatu.. Cinta bersatu....."

Ok bai. 
Nak tidur. Esok kerja.
Nanyte ;)