.header lama VS header baru

Salam.


Bermalas malasan di hari Isnin. Weeeeeeeee. Cuti meh. Bangun pagi tengok katun, makan cekelet. Ngadap pc. Padahal banyak kerja kena buat. Ada lebih 10 journal kena baca. Baru baca 1. 28hb September neh kena jumpa advisor lagik. Hukhuk. Sep baek tajuk tesis hari tuh, advisor dah approve. Yeay! :')

Ektuali, ada beberapa tempahan belog yang perlu di siapkan. Tapi sebelum start kerja, amek mood untuk siapkan belog orang, mesti lah edit belog sendirik. Edit sesikit aje. 

Header baru.


Header lama.

Any comment?
BURUK EK?

OK. PASRAH.
(T____T)

Malas sebenarnya nak edit.
Ni pun dah ngantuk sebab dok telan ubat batuk.
Batuk jer tak benti benti.
Cemane tak kurus
>___<
(kuat minum ais, padan muke!)

Petang sikit lah sambung kerja.
Tata ! :-)


*** Sebenarnya nak hapdet sambung entry review majlis tunang, tapi kang kalau hapdet hari hari, orang menyampah pulok. (>__<)