.hari yang di nanti nanti. ehem !

Salam.


Dah raya dah. Yeayy! Kejap je kan puasa sebulan. Masa memula start puasa aritu, rasa tak sabar nak raya. Tapi bila dah raya, macam, eh? dah habis puasa rupanya. Zzzzzzzzz! (-.-")

Hari raya pertama dekat rumah kite meriah walaupun Akak kite tak balik. Maklum lah, tahun ni giliran raya rumah suami dia. Dia akan balik sini raya ketiga nanti. So, kiteorang tak de pun amek gambar raya satu family lagik. Tunggu Akak kite balik, baru amek gambar. Duit raya pun, Mama & Abah KIV dulu. >__<

Yunk, nextyear raya rumah kite dulu tau.
:-D

Lepas sembahyang raya, makan makan dulu, lepas tuh pergi ziarah kubur arwah nenek & atuk. Lepas tuh, balik rumah jer, sedara Mama datang serang. Ramai woo. Lepas tuh, kawan kite datang ! Yeay~ Nak tau sapa? Jeng jeng jeng ! 

.
.
.
.
.
.
.
.


Dia memang setiap tahun datang raya rumah kite, maklum ler, rumah mertua dekat Batu Pahat jer. :-P Dalam setengah jam je dah sampai rumah kite. Hihihi.

Beliau bersama suami tersayang. :-)

Ni kite punya bakal suami tersayang.
Ehem! 

Bila nak raya rumah kite woit !
(=_______=")



Omeyynyee adik shaye..

Gambar sebenar tak de la flawless cenggini.
Ni dah edit sket. :-D

Paksa adik kite tolong snapkan gambar.
Huhuhuuh.

Oh yer. Bakal Abah Mertua kite tadik datang beraya. Dia datang berempat dengan MakTiri & adik adik Ifan. Tenks sebab sudi datang. Dannn hepi sangat sebab dapat duet ghayeeeeeeeeeeeee ! Yeayy! Segan nak amek tapi amek jugak lah. Huehuehue. Tenks Abah (^_~)v Jumpa lagik 2 September nanti, InsyaAllah. :)

Selamat Hari Raya Korang !
Maaf Zahir dan Batin.
(^_________^)