.semoga semuanya di permudahkan

Salam.


Ehem ehem. Kite kan kan.. Tak lame lagi kan kan kan.. Nak nak nak... Jeng jeng jeng. Neves tak? (>__<) Ektuali kite lagik neves nak taip entry entry neh. Bukan neves sebab apa, tapi neves sebab tatau nak update menda. Bile dah abes study neh, dah tak de menda nak ceritakan. Zzzzzzzz. 

Ehem. Kite nak bagitau, lagi 11 hari je kite nak.... INTERNSHIP ! Huahuahua. Adoiyai. Kite eksaited sebenarnya tapi kan, takut jugak sebab kite tak penah kerja. Hukhuk. Ok tipu. Kite pernah kerja tapi kerja apa je yang kite buat. Semua tak berapa mencabar. Errr..kite pernah jadik cikgu ganti & jadik english translator. Huehuehue. 

Kali ni, kite intern dengan course yang kite study neh. Human Resource. Apa agaknya ek kerja yang kite kena buat. (>__<) Ada senior senior cakap, kadang kadang, budak budak intern neh, macam macam kerja dia suruh buat. Kerja yang takde kena mengena dengan HR pun dia suruh buat jugak macam fotostat memacam dokumen lah, buat air lah. Macam kena buli jer. (T__T) Tapi lecturer cakap, dalam masa 5 bulan ni je lah kite rasa susah, tapi nanti dah kerja bebetul, takde kena buat benda benda neh semua. So, sila bertabah ! ^^

Persediaan kite nak intern adalahhhhhhhh..... Stand by baju kurung bebanyak ! Huahuahua. Tu je lah yang ada. Kemeja memang ada, tapi seluar slack takde. Hukhuk. Kite banyak jeans jerr... Harap harap bos kite kasik kite pakai jeans sebab.. Sebab kite merempit naek skuter kecit kite tuh jer. (T_T) Ermm doakan kite dapat menjalani intern dengan baek sampai abes yek ! Tak sabar nak abes degree.

Lame seh tak update pasal budak neh.
Tatau nak cerita ape sebab dah lama tak jumpe.
(>__<)

Oh ye. Lagi 37 hari pulak, kite nak tunang. Kbai. :-P