.hmm k

Salam.


Oyeahhh! Kali ni nak cerite pasal Super K yang di rindui. Ok. Gile lama tak cerita pasal dia pasal dah seminggu lebih tak jumpa sebab dah abes study kat Melaka pastu cuma dapat cakap kat tepon selama beberapa minit bila malam tiba. (-.-") Ok fine. FINE ! Dia melebihkan kerja dari kite. :-P

Kite kan asek batuk je kan. Dah seminggu lebih okeyh. Penat. Bila siang, tak de lah teruk sangat. Tapi bila malam, memang payah gila nak tidur. Telan lah ubat batuk berapa banyak pun, tetap batuk neh kuar. (T__T) Pastu petang tadi, dok ngadu lah kat Irfan. Kite batuk. 

Kite : Tadi kite dah suruh Mama amek ubat kat klinik. Ubat kite dah abes. Bla bla bla... (mengadu)
Dia : Sayang rehat lah. :-* Hmm asek makan ubat jer sayang abang ni. Jangan lah lemah lemah yunk.
Kite : Aku lemah tanpa kamu. Ku inginmu dampingiku.. Bla bla bla.. (dok taip lagu Faizal Tahir)
Dia : Jiwang sangat lah sayang. :-|

Demmmmmm. Siap buat straight face. Kecit hati okeyh !!! Pastu kite bengang, kite reply...

Kite : Tu lagu lah gile ! (buat icon marah)
Dia : Yekk.. (icon muntah) geli gile ayat cenggitu. Eee..
Kite : K.

Sumpah kite dah kecik ati. Kite reply, K jer. (T__T) Kecit hati sesangat. Hukhuk. 

Dia : Eee jiwang.
Kite : Sori.
Dia : Kenapa? Eleh, takkan cakap jiwang sayang dah sentap. Rileks la. Alahai..

Ektuali, buat niat nak jiwang ker apa. Dah tetiba dia sebut lemah lemah tuh. Saje je lah kasik lirik lagu Sampai Syurga tuh. Tak memasal dia cakap kite jiwang segala. Kalau jiwang pun, so what?!! !@#$%^

Ok bukan nak cerita pasal kite nak mengamuk ke ape. Panjang bebeno intro nye. Huehue. Sebenarnya entry neh nak cerita pasal K. Yer, huruf K. Kalau kite kan, bile kite dah merajuk ke ape, kite reply K jer. Huehue. Tapi dia bukan paham pun. Lagik dok bahan kite adalah... (T__T)
Kalau dia pulak, akan reply K bile dia malas nak layan kite. Apa pun tak boleh ! Kesimpulannya, jangan cepat sentap K! Haha. Kbai. :-P