.hari hari chacha (-.-")

Salam.


Penat okeh layan budak kecit soang neh. (>__<) Hari hari ada je bende die nak membebel. Wehueeeeee. Tapi kalau tak de budak neh, mesti bosan. Time kite tengah taip entry neh, dia tengah dok guling guling atas katil kite. Kena taip lelaju sebab lepas neh dia nak maen game dekat PC neh. 

The Sister.

Hari hari budak neh buat lawak. Kadang kadang, dia tak de pun niat nak buat lawak tapi apa yang dia cakap tuh, dah memang lawak. Keh keh. Contohnya macam aritu kan. Abah kite bising bising sebab rumah sepah. Siapa lagik yang sepahkan kalau bukan Chacha. (-.-") Pastu kite tanye lah Chacha..

Angah : Kenapa Abah suka marah marah?
Chacha : Emm mungkin dalam otak Abah ada kulit kerang.

HAHAHA. Masa tuh tergelak besar lah kite. Ngek punya budak. Pastu kelmarin masa kite tengah tolong Mama masak, tetiba dia datang kat kite.

Chacha : Emmm sedapnya bau. Kau masak ikan paus ke Ngah?
Angah : Haaa?

HAHAHAHAHAHA. Masa dia tanya tuh, buat muka tak bersalah je. Rasa nak lepuk je budak neh. Pastu walaupun dia neh dah 6 tahun, dia still minum susu dalam botol. So, kite lah tukang buat susu dia. Malam malam buta pun carik kite. (-.-") 

Chacha : Angah..kite nak susu. Cepat lah buat.
Angah : Alaa..kejap laa..
Chacha : Kalau angah tanak buat susu, angah di pecat.
Angah : ?????

Bengong. Ada plak nak pecat pecat orang. Macam lah selama ni dia kasik kite gaji. Kuang asam punya budak. Hahaha. Pastu semalam dia baring atas katil kite sambil kite buat keje kat komputer. (maen pesbuk). Chacha baring mengadap siling tetibe die bersin. Hacccchumm !

Chacha : Angahh! Hujan dah turun ngah. Cepatlah amek payung.
Angah : Tu bukan hujan lah. Tu Chacha yang bersin.

HAHAHAHAHAHA. Boleh biol otak layan budak neh memalam bute. (-.-") Hahaha. Tapi kalau dia tak ada, mesti sunyi sepi rumah neh. :')


Angah Sayang Chacha.

:')