.family outing !

Salam.

Ape punya pesen update daaa. Hahaha. Sebenarnya nak cerita benda neh dah lama. Tapi, sampai adik kite dah balik PLKN dan sampai kite pong dah abes study, baru dapat update. Muehehehehe.

Hari tuh (tak ingat hari ape), kite dengan family kite pergi lawat adik kite kat PLKN Kem Sembrong, Kluang Johor. First time pergi nengok dia sebab kite jarang balik rumah time weekend. 

Adik bongsu kite, Afique.

Mama & Abah.

Ektuali, kiteorang sampai kem tuh dah lambat. Dah pukul 4 petang time tuh. Kem tuh dah lah tutup pukul 4 petang. Sep baek yang jaga situ kawan Abah. Abah call jer kawan dia, kiteorang dapat stay lame. Hihihi.

Adik adik saya.

Tak kurus jugak :-P

Oh yer, pakai baju kebaya sebab sebenarnya nak pergi wedding anak kawan Mama. Balik dari tengok adik dekat kem, baru pergi wedding tuh. Sep baek makanan ade lagik. :-P

Pastu hari ape tah (tak ingat lagik), keluar dengan budak kecit baju merah neh. Doang pulang ke kampung pastu masa on the way balik Penang, singgah Melaka. Mama cakap nak sopping baju raya untuk kiteorang semua tapi last last beli baju dia soang jer. Hukhuk. (T__T)

Merahnya Mak Ngah ! :-P

Ok, nanti sambung update lagik~~
Banyak benda nak cerita. 
Tata !