.awak lah penenang jiwa :-P

Salam.


Alhamdulillah, settle satu paper which is paper Strategic Management. Abes exam, mesti lah terus pergi bersuka ria ! Ngeeeeeeeeeee. Padahal baru abes satu paper. (-.-") Huehuehue.

Bila dah banyak study, mesti lah boleh jawap kan? Ehem! Pesen belagak betul. Hehehee. Tapi, alhamdulillah, kite memang dapat buat paper tu. Berkat doa Mama Abah Mak Mertua ehem Boipreng Lecturer dan kawan kawan. :') Ada lagik 5 paper and the next paper will be on this Friday ^^

Pastu petang tu ajak Ifan pergi teman makan. Biasa la, kite neh kerja nak makan je. (-.-") Pastu pusing pusing lah satu Melaka yang best neh. :-P Pergi Jusco, pergi uptown, pergi Dataran Pahlawan then pergi Jonker Walk. Last sekali baru pergi makan kat tepi pantai Klebang. Penat weh.

Kite makan sup dengan roti, Ifan makan nasi lemak. Pastu kiteorang ada order sate. Perut kite rasa tak best, rasa panas. Pale pening. Penat kot. Stress sebab exam lagik. Macam sem lepas, kite pun camni jugak, tapi time tuh asek nak muntah je bile makan. Ape benda tah pesen stress nak exam sampai macam tu sekali.

Harimau Malaya. Aum!

Kat sini ada sate sedap !

Ikan Paus comey.
Keh keh keh.

Sup neh sedap tapi kite tak leh makan.
Perut saket. ~.~

Air botol tu, orang panggil long chan.
Korang penah minum tak?

Jeles nengok budak neh makan.
Selera jek. :'(

Sedap sangat sup dengan sate dekat situ. Tapi sebab perut kite rasa tak best, kite makan tak abes pun. Bungkus je bawak balik. Then masa on the way balik tuh, kite merengek rengek cakap perut saket. Ye laa, dah lah kite lapar, tapi kite tak boleh makan. Tensen tau.

Ubat.
:-P

Pastu singgah 7e, dia cakap nak belikan air untuk sejukkan badan kite. Dia beli air cap badak. Maju dah packaging Air Badak tu skang. Heeeeee. Pastu dia belikan kite bubur dannnnnn Choki Choki  ! (-.-") Gambar choki choki tak amek pong. Alaa korang mesti tau ghupe choki choki kan kan? :-P

Kite : Kenapa belikan kite choki choki neh? Kite tanak lah, kite saket tekak. Tekak kite perit.
Dia : Alaa kau makan je lah yunk. Untuk penenang jiwa. Kau tau tak, cekelet neh bagus untuk ketenangan.
Kite : Ye ke?
Dia : Ye la. Kau mana tau.
Kite : Emm..kite tanak cekelet neh. Kite nak Sayang je. Sayang je penenang jiwa kite.
Dia : Alalaaaa sweetnye kau neh yunk. Hahaha sweet nye kau neh.
Kite : Kuangajaqqqqqqqq !!! (-.-")

Nasib baek kite neh penyabar orangnye.
:-P