.mak buah :-P

Salam.

Hai korang. Kan hari tu kite ada dok ceta kat pesbuk yang anak buah kite nak balik kampung dari Penang ! Yeay~ Budak kecit neh dah 5 bulan. Ya ampun putih gila. Ke Makngah dia yang gelap? >__< Huhuhu. Tapi budak neh memang putih. Mak dia tak de lah putih sangat :-P Maybe ikut Bapak dia kot iaitu Abang Ipar kite yang berasal dari... Kelantan.. ;-)


Weeeeeee~~
Ni dia anak buah makngah
Nur Aini Faqehah
(^__~)v

Ni ahkak kite.
Mak kepada budak kecit yang beso tuh.

Ni plak mak nenek :-P
Mak nenek yang kecit tuh tau. 
Bukan yang besar tuh. :-P

(Muke Chacha memang pesen mintak penampo kan!)

Oh ye. Ni 1st time pergi Tutti Fruitti yang orang dok cakap sedap sedap sedap tuh. Errr..tak de lah sedap sangat. Tapi sedap lah jugak. Huhu. But I prefer Baskin Robin lagik sebab dia askem. Yang ni Frozen Yogurt.. ;-) Mekasih Abang Ipar sebab banje ! (^_~)v Maybe akan makan lagik kot. Nak try perisa lain pulak ! Nak suruh Encik Boipreng banje. Ngeee. ^^ 

Blakang tuh bapak die.

Ahad nanti dia balik Penang semula.
Raya kang kot baru jumpa.

Raya nanti mesti budak neh dah makin beso macam dinasour.
Makngah dia jer tak beso beso.
(-.-")